2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2024 18:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chýnov otočil zápas s Dačicemi v poslední desetiminutovce


Branky


16

Chýnovští fotbalisté otočili v samém závěru výsledek a vybojovali nad kvalitním soupeřem všechny tři body, které pro ně v tabulce hodně znamenají…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Úvod utkání přinesl vyrovnaný boj s minimem šancí na obou stranách. Výjimkou byla hned 8. min., kdy domácí Havlík vnikl do pokutového území hostů, ale jeho přihrávku na volného F. Zadražila zablokovala na poslední chvíli dačická obrana. Ve 29. min. pak vystřelil krásně z otočky chýnovský F. Zadražil a jeho prudká střela šla jen těsně vedle hostující branky. Po té se dostali ke slovu také Dačice, nejprve ve 29. min. nedosáhl před domácí odkrytou brankou nepokrytý Toman na výborný centr Zejdy, ale ve 32. min. se již hosté dostali do vedení, když vyražený míč gólmanem Průšou, dopravil do domácí branky, Přikryl, (0 : 1). Ve 36 min. pak přišla největší šance domácích, kdy se výborně uvolnil před trestným územím středopolař Hladík, ale jeho tvrdá střela levačkou jen orazítkovala pouze tyč přihlížejícího dačického gólmana Marka… A závěr poločasu patřil opět dačickým hráčům, respektive jejich kanonýru Štolbovi. Ve 44. min. trefil z trestného kopu jen domácí dobře postavenou zeď a ve 45. min. hlavičkoval po rohu Přikryla z ideální pozice na malém vápně pouze nad Průšovu branku. I tak se za stavu 0 : 1 daleko lépe odcházelo do šaten na poločasovou přestávku hostům z Dačic.

Druhý poločas

Do druhého poločasu však nastoupili domácí daleko lépe než hosté a hned si vypracovali Doubravou ve 48. min. a M. Rabiňákem v 50. min. dvě velmi dobré příležitosti, ale obě dvě jejich střely se do branky nevešly. Na druhé straně nebezpečnou střelu dačického Distela zneškodnil Průša. V 64. min. a v 70. min. měl vyrovnávací gól na noze opět M.Rabiňák, ale gólové zakončení mu ani v jednom případě nevyšlo. Zápas se lámal v 73. min., kdy Tomanovu prudkou střelu do šibenice reflexivní zákrokem vyrazil zázračně na rohový kop skvělý Průša. A pak přišel již povedený závěr domácích. Nejprve v 81. min. vyrovnal hlavou po rohu J. Rabiňáka neobsazený střídající Václ. Hruška, (1 : 1) a v 84. min. dostal po rychlém brejku a přihrávce J. Petrů chýnovský celek do vedení povedenou střelou na zadní tyč F. Zadražil, (2 : 1). Hosté se sice zlobili, že rozhodčí Vejčík, kterému se zápas příliš nevydařil, nechal před druhou brankou domácích bez povšimnutí zákrok na Tomana v pokutovém území, ale vítězný gól chýnovského celku platil. Za zmínku ještě stojí 83. min. utkání, kdy udělil hlavní rozhodčí domácímu trenéru Holubovi za protesty ČK a vykázal jej z lavičky.

AUTOR: PAVEL KULVEIT



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
J. Holub (trenér): Pro nás to jsou v těžkém utkání hodně důležité body. Jsem rád, že jsme dodrželi až do konce zápasu zvolenou taktiku a odměnou je nad výborným soupeřem strašně cenná výhra. Všichni hráči, kteří se objevili na hrací ploše, včetně těch střídajících ve druhé půli, si zaslouží pochvalu.

FK Dačice
D. Leitgeb (asistent trenéra): Dobře jsme věděli, že nás čeká v Chýnově těžké utkání, domácí mají kvalitní mužstvo a výborně nás dostupovali. V prvním poločase jsme hráli dobře, dostali jsme se do vedení, ale po přestávce jsme domácí celek dostali na koně a v závěru dokázal Chýnov výsledek otočit. Vyrovnávací gól jsme dostali po rohovém kopu, když jsme trestuhodně nechali neobsazeného jejich hráče a hned o tři minuty po sporném zákroku na našeho útočníka v domácím pokutovém území, vstřelili domácí z rychlého protiútoku vítězný gól. K vítězství domácímu celku gratuluji.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - F. Zadražil [-] , M. Rabiňák [-] (91. J. Hruška [-] ) , J. Rabiňák [-] , J. Hladík [-] (81. J. Petrů [-] ) , O. Mládek [-] (78. M. Široký [-] ) , D. Havlík [-] (64. J. Pajer [-] ) , V. Hruška [-] , A. Rytíř [-] , J. Doubrava [-] (71. V. Hruška [-] ) , S. Mareš [-]

FK Dačice
J. Marek [-] - T. Zejda [-] , M. Toman [-] , M. Šimánek [-] , J. Chyška [-] , J. Brtník [-] , M. Distel [-] , V. Kněžínek [-] , R. Přikryl [-] (82. Š. Burian [-] ) , V. Leitkep [-] (71. V. Šívr [-] ) , R. Štolba [-]

ŽK: 68. J. Doubrava , 75. M. Rabiňák , 89. V. Hruška - 52. R. Přikryl , 75. J. Chyška .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vejčík Vít - PEČENKA Miroslav, HNILIČKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza