0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:1
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

01.06.2024 10:15

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Rakovnické trápení v Nelahozevsi ukončil Šindler


Branky


5

Sedlec-Prčice minulý víkend okradly Rakovník o velmi cenné body, když si z hřiště prvního celku tabulky odvážely remizu. Rakovničtí toto zaváhání mohli napravit při sobotním dopoledni v Klíčanech, kde se na velmi kvalitním pažitu postavili předposlední Nelahozevsi, bohužel v sestavě bez zraněného Dominika Žďánského.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fiala držel svůj tým

Začátek zápasu byl opatrný a dlouho se hrálo mezi vápny. Hřiště jakoby nebylo vůbec poznamenáno vydatným deštěm, který se přes naše území vesele proháněl. První šance z 19. minuty byla rovnou gólová. Kotaska obdržel nahrávku mezi obránce do stoprocentní šance, zasekl si míč kolem obránce a byl sám před Fialou. Nelahozeveský brankář ale přečetl kličku rakovnického hráče a podržel svůj tým. Stejně jako při dorážce Sklenky, který z hranice vápna mířil jen do míst, kde byl domácí brankář.

 

Po úvodní šanci přišla další, ale Kotaska mířil v ložené šanci a skvělé průnikovce od Wajshajtla těsně vedle zadní tyče. Po třiceti minutách si hosté vytvořili další gólovku. Rohový kop propadl až k Bohatému, který ale ztroskotal na dalším výborném zákroku Fialy, který držel svůj tým! Nelahozeves si po celý poločas žádnou výraznější šanci nevytvořila a mohla v kabině děkovat svému brankáři, že je stav stále bez branek.

Střelecké trápení ukončil stoper

Na začátku druhé půle domácí trochu vystrčili růžky, ale žlutomodří závar ve svém vápně přežili a dobře se vyvíjející akci následně Nelahozeves nevyřešila dobře. A tak to byl znovu Rakovník, který si vytvořil další příležitost ke skórování. Ani tentokrát ale hosté nedokázali překonat domácí obětavě fungující defenzivu v čele s Fialou, a tak se hrálo nadále bez branek.

 

Fiala měl zamčeno, což pocítil i Turbák, který nadvakrát nelahozeveského gólmana nepřekonal. Skvělá průnikovka Saba byla zapomenuta zdviženým praporkem, který zastavil Červeného v samostatném nájezdu. S přibývajícím časem Rakovničtí cítili, že je potřeba vsítit branku a neopakovat ztrátu z minulého víkendu. V 77. minutě se to podařilo. Sabo přiťukl elegantně na hranici vápna stoperovi Šindlerovi, který si navedl míč a utaženou levačkou k tyči nedal Fialovi šanci - 0:1.

 

Obratem mohli domácí z brejku srovnat, ale zakončení Kochmana ke vzdálenější tyči Pešek zlikvidoval. Nelahozeves cítila šanci a v posledních minutách zahrozila z přímého kopu kousek za vápnem, ale míč trefil pouze rakovnickou zeď. SKR si nakonec dokráčelo pro tři velmi důležité body, které rakovnické hráče zase o něco přiblížily k postupu do vyšší soutěže. K tomu ale musejí zvládnout ještě domácí zápas s Kralupy a následně venkovní duel v Jinočanech.

Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - R. Šimek [-] (82. V. Syblík [-] ) , M. Hrnčíř [-] , R. Kochman [-] , A. Janovský [-] , J. Kalaš [-] , D. Valda [-] , L. Bucha [-] , F. Černý [-] (34. D. Kaplan [-] ) , T. Buldra [-] , L. Simon [-]

SK Rakovník
T. Pešek [-] - J. Červený [-] (88. J. Holý [-] ) , J. Sabo [-] (82. V. Paušíma [-] ) , F. Turbák [-] , J. Sklenka [-] , P. Wajshajtl [-] , V. Čadek [-] , T. Kotaska [-] (46. P. Kýzl [-] ) , P. Bohatý [-] , J. Severin [-] , J. Šindler [-]

ŽK: 79. T. Buldra .
Hráči zápasu: J. Fiala .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kovář Otto - GARAJA Miroslav, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích