Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 10:30

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DEVADESÁTDEVĚT. Příbram proti Kladnu jen těsně remizovala


Branky


7

Spartak Příbram je klub, který předvádí především v jarní části soutěže velmi dobré výkony. Proti Kladnu se ale ukázala i stinná část týmu, protože až do 99. minuty Kladno vedlo a vypadalo to na kompletní ztrátu Spartaku. V posledních vteřinách celek zachránil kapitán Slepička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup hostů

 

Je velmi dobré na úvod konstatovat, že Kladno v zápase ukázalo své velké kvality. Hned v prvních minutách totiž (nejen) herně prokázalo, že kompetence mu opravdu nechybí a Spartak si hned v úvodu zadělal na opravdový problém. Všechno začalo hned ve 4. minutě, když se dokázal prosadit dvaadvacetiletý Čermák a Příbram rázem dostala jasný signál, že dnešní zápas nebude procházkou jablečným sadem - 0:1.

 

Aby toho nebylo málo, hned o čtvrt hodiny později už byl přichystán další chod - druhý zásah kladenské rezervy. Poté, co se k míči dostal aktivní Duda si právě zmíněný hráč Kladna usmyslel, že nejlepší bude zakončit - výsledek jeho rozhodnutí mluví za vše, 0:2. Co s tím? Příbram se sice snažila, ale opravdu dlouhou dobu se jí nedařilo na zásahy soupeře reagovat. Až ve 45. minutě se ukázala jedna z hlavních sil klubu, tedy jeho kapitán. Slepička zvládl v závěru poločasu korigovat skóre na 1:2, když své zakončení zvládl dokonale.

 

Do šaten se tedy šlo za stavu, který sice více vyhovoval hostům, ale skóre bylo objektivně velmi otevřené.

99? To zvládne snad jen Slepička...

 

Druhý poločas začal a oba kluby znaly své pozice v utkání. V prvních minutách druhé půlky došlo i na nějaká ta střídání, přičemž především domácí museli přidat, chtěli-li získat alespoň bod. Sice hosté vedli o pouhý jeden gól, ale i tak se domácím nedařilo dostat míč za brankovou čáru. Ve výsledku se dobře hrajícímu Kladnu podařilo v průběhu celého zápasu vést celých 95 minut.

 

Když už to opravdu vypadalo na výhru outsidera, ozval se znovu element domácího klubu, který se ozvat měl. Slepička v 99. minutě poslal míč do branky, dokonale. Zápas tak skončil remízou, její spravedlivost lze pouze subjektivně diskutovat. Domácí musí být za bodový zisk rádi, hosté ale naopak určitě rádi nebudou.



Sestavy


Spartak Příbram
J. Poplštein [-] - T. Prokeš [-] , M. Srch [-] (91. M. Hejduk [-] ) , D. Morav [-] (61. T. Spousta [-] ) , M. Slepička [-] , T. Zápotočný [-] , D. Vošmik [-] , D. Tarczal [-] (13. V. Kadlec [-] ) , K. Češka [-] (77. M. Dvořáček [-] ) , J. Hotový [-] , T. Jeník [-]

SK Kladno B
A. Cimrman [-] (55. J. Janda [-] ) - J. Bokša [-] , O. Čermák [-] , J. Duda [-] , T. Abrham [-] , M. Truhlář [-] , Š. Kácl [-] , J. Slabý [-] , F. Jančí [-] (95. T. Čapek [-] ) , M. Veiner [-] , O. Noll [-]

ŽK: 11. F. Jančí , 23. M. Veiner .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KURKA Miloš - BYDLÁK David, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jiří Sabo
Tip experta: výhra domácích

Oba dva kvalitní týmy, domácí si budou chtít zpravit chuť po minulém kole a myslím si že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích