3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 10:15

27.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

JE TO DOMA! Nelahozeves zvládla zvítězit, schytaly to Klecany


Branky


7

Zápas mezi Nelahozevsí a Klecany nám nebídl hned tři branky, všechny ale padly do jedné branky - té, patřící hostům. Domácí zvládli zaregistrovat první jarní výhru, díky které se jim možná podaří získat nějaké body alespoň ke konci soutěže. Klecany naopak ztratily, prohra byla poměrně jednoznačná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup domácích

Zápas začal a oba týmy se pustily do práce. Domácí ale do zápasu přeci jen vstoupili o něco aktivněji. Namotivaní možností první jarní výhry se hráči pustili do ofenzívy, přičemž hned v sedmé minutě utkání se jim podařilo dostat do vedení. Díky skvěle zahranému rohovému kopu Melnyka se k míči dostal Bucha a poslal míč podél brankáře hostů - 1:0. Zápas se i nadále vyvíjel ve stejné dynamice.

 

Domácí hráli velmi aktivně, hostům se naopak na jejich aktivitu nedařilo dostatečně reagovat. Hned o několik minut později se tak domácí prosadili podruhé. Melnyk vyslal na branku Klecan z přímého kopu nebezpečnou střelu, kterou gólman nedokázal udržet v rukavících a Tryhuk měl už práci jednoduchou. Po jeho dorážce se tak skóre měnilo znovu - 2:0.

 

Poslední zásah přidal Kulhánek, který zvládl po standartní situaci nasměrovat míč přesně za záda brankáře a bylo to už 3:0. Poločas tímto výsledkem také skončil. hosté tak měli osud zřejmý už po první čtyřicetipětiminutovce.

Nevýrazná druhá polovina

Zápas v druhém poločase z hlediska dynamiky nijak nenavázal na ten první. Žádný další gól už totiž nepadl a oba kluby se jen marně snažily o změnu ve skóre. Hosté se snažili o snížení, ale i přes jejich snahy se jim nepodařilo se stavem nic udělat. Byli to paradoxně spíše domácí, kterým se dařilo dostávat do nebezpečnějších situací. Převážně v závěru utkání se Nelahozevsi podařilo vytvořit si hned dvě příležitosti, které brankou teoreticky skončit mohly.

 

Po jedné z nich ke gólu dojít možná dokonce mělo, když se Melnyk dostal do samostatného úniku a jen kvůli špatnému zakončení nedokázal skóre navýšit. Poté se do šance dostal také Melmuka, který ale svou akci nedotáhl do konce. Zápas tak po nevýrazné půlce skončil 3:0 a domácí mohli poprvé za celou jarní část slavit výhru. Klecany naopak ztratily proti soupěři ještě hůře postavenému, než jsou ony samy.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: Jsme rádi za tři body, určitě nám to zvedne sebevědomí a doufám, že kluci budou s větší chutí chodit na tréninky.




Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - R. Kochman [-] (67. D. Kaplan [-] ) , F. Černý [-] (67. V. Syblík [-] ) , M. Hrnčíř [-] (75. J. Kalaš [-] ) , E. Melnyk [-] , D. Valda [-] , P. Tryhuk [-] (79. O. Melmuka [-] ) , L. Bucha [-] , D. Kulhánek [-] , T. Buldra [-] , L. Simon [-]

MSK Klecany
M. Šanda [-] - A. Hrdina [-] , O. Dvořák [-] , D. Žampach [-] (46. J. Dvořák [-] ) , L. Urban [-] , F. Mančal [-] (46. F. Skokan [-] ) , P. Novák [-] (67. M. Černý [-] ) , O. Průcha [-] , F. Vaktor [-] , L. Smíšek [-] , M. Sváta [-] (75. M. Bečka [-] ) -

ŽK: 43. E. Melnyk , 84. T. Buldra - 36. L. Urban , 38. F. Mančal , 38. O. Průcha .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Asník Daniel - PEJŠA Tomáš, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Jiří Sabo
Tip experta: výhra hostů

Zachraňující se Klecany v Nelahozevsi vyhrají, mají kvalitnější tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů