3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 10:00

26.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podlesí se nenechalo zaskočit Nelahozevsí, ta prohrála podesáté v řadě


Branky


6

Nelahozeves nezažívá dobré období a nijak tomu nenapomohlo ani utkání s Podlesím, které zvládlo vstřelit tři branky a pohodlně si došlo pro tříbodový zisk. Nelahozeves se jen díky skóre nachází na předposledním místě, není ale v dobré situaci. Podlesí se aktuálně nachází na deváté příčce, ztrácí jen tři body na Příbram.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půlka

První poločas představoval pro týmy možnost stanovení dynamiky utkání. Podlesí, hrající doma, se chtělo pochopitelně hned hnát do útoku, což se ve výsledku ukázalo jako velmi dobrý nápad. Už v 10. minutě z toho byl úvodní zásah domácích, který vzešel z centru z pravé strany. Po něm se k míči dostal Mezera, který našel mezeru v hostující obraně a překonal brankáře Zavadila - 1:0.

 

Tímto gólem domácí nastartovali jak svůj, tak hostující motor, protože Nelahozeves pochopitelně musela na branku reagovat. To se podařilo ve 39. minutě, kdy se ke střele odhodlal Tryhuk. Ten z hranice vápna vyslal nechytatelný projektil do šibenice branky střežené Zykánem a vyrovnal na 1:1. Poločas poté rychle skončil a do šaten se tak šlo za remízového stavu, který znamenal možnost výhry pro oba týmy. O všem se mělo rozhodnout v poločase druhém.

Rozhodnutí a marné snažení předposledního týmu tabulky

Domácí šli do zápasu v roli favorita, proto se jim remízový stav samozřejmě nijak moc nezamlouval. Hned osm minut po začátku se tak díky jejich aktivitě dostali zpět do vedení. Po kličce Poláka, který obešel Melnyka, se zmíněný ostrostřelec domácích odhodlal ke střele a krásným pokusem poslal svůj tým do konečného vedení 2:1. Tento gól mimo jiné zajistil Podlesí tři body, protože Nelahozeves na něj už nedokázala zareagovat.

 

Poslední zásah přidali domácí hned tři minuty po rozhodujícím gólu. Po centrovaném míči zvládl Drašnar přetlačit Simona z Nelahozevsi a poslal míč za záda Zavadila - 3:1. Tímto výsledkem zápas skončil, tři body tak získali aktivnější domácí, Nelahozeves stále čeká na první jarní výhru.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: Snažili jsme se soupeři z hlediska nasazení vyrovnat, v prvním poločase se nám to také dařilo. V druhém poločase byli hráči Podlesí všude lepší.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - J. Mezera [-] , L. Havelka [-] (46. J. Hausleitner [-] ) , M. Skočdopole [-] (46. R. Jandera [-] ) , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , R. Halamai [-] (46. J. Jiránek [-] ) , M. Polák [-] , O. Vojtišek [-] , M. Mišun [-] (67. J. Trefný [-] ) , M. Vohradský [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - F. Černý [-] (74. V. Syblík [-] ) , L. Simon [-] , M. Hrnčíř [-] (86. O. Melmuka [-] ) , E. Melnyk [-] , P. Tryhuk [-] (74. D. Kaplan [-] ) , R. Šimek [-] , D. Kulhánek [-] , A. Janovský [-] , L. Bucha [-] , T. Buldra [-]

ŽK: 25. O. Drašnar , 88. J. Trefný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brožek Tomáš - TÝČE Vladimír, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích