5:1
(1:0)
66. R. Zavadil (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2024 17:30

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoměřice nedaly Klecanům šanci, vyhrály o čtyři branky


Branky


22. E. Šahini (p.) , 64. M. Sulík , 77. E. Šahini , 79. E. Šahini , 90. M. Sulík - 66. R. Zavadil (vl.)
8

Tuchoměřice doma vyzvaly nevyzpytatelné Klecany, které se měly na hřišti silného soupeře pokusit o zázrak. Domácí ale nedali svému soupeři sebemenší šanci, vstřelili hned pět branek a pohodlně si došli pro tížené tři body, které celek dostaly zpět na první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidná první polovina

Domácí Tuchoměřice do zápasu nevstoupily nijak zvlášť dobře. Herní projev neodpovídal očekávání, mnoho akcí nebylo a Klecany dle energie měly právo usoudit, že má jistou šanci na bodový zisk. V tu chvíli druhému celku tabulky se totiž nedařil rychlý styl hry, který pravidelně vedl k útokům a pochopitelně brankám Tuchoměřic. Ve 22. minutě se ale domácí přeci jen dočkali. 

Po autovém vhazování se probojovali až do vápna Klecan, hosté faulovali a byla z toho penalta, které se ujal střelec Šahini a uklidil míč za záda brankáře Hrkala - 1:0. První poločas se následně obešel bez dalších zásahů, pojďme se tedy samovolně přesunout do toho druhého, ve kterém se góly množily trochu více.

Gólová i herní dominance domácích

Hosté první poločas zvládli poměrně obstojně, to samé ale nelze říct o dějství druhém. Tuchoměřice hned v 64. minutě navýšily své vedení, když se k míči po dobré akci dostal Sulík a bylo to už 2:0.

Domácí konečně našli své tempo hry, díky kterému herně absolutně odskočili svému, tabulkově hůře postavenému soupeři. Trochu si tak situaci pokazili vlastním gólem, ke kterému došlo po nedorozumění brankáře s obranou - 2:1.

 

Za dalších 11 minut se ale naštěstí pro domácí po centru k hlavičce probojoval připravený Šahini a zapsal tak svůj druhý gól v zápase - 3:1. A za další dvě minuty ostrostřelec dokonal hattrick. Po přihrávce se nezalekl zakončit a z dobré pozice rozvlnil hostující síť - 4:1.

 

Poslední branku pak domácí vstřelili v závěru, konkrétně v 90. minutě, když gólmana Klecan překonal již podruhé Sulík - 5:1. Tímto výsledkem zápas skončil, Tuchoměřice se tak posunuly zpět na první místo průběžné tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tuchoměřice
Radim Dvořák, hráč: První půle se nám moc nepovedla, druhá půlka přinesla zlepšení. Soupeř hrál sice dobře, ale my jsme proměňovali šance a zaslouženě si došli pro tři body.




Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - R. Zavadil [-] , J. Jeslínek [-] (72. L. Vegricht [-] ) , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] (78. T. Hlaváč [-] ) , E. Šahini [-] (83. F. Cihlář [-] ) , P. Hájek [-] (78. D. Rodinger [-] ) , P. Hochman [-] , F. Stehno [-] , M. Majer [-] (83. A. Kejmar [-] ) , T. Valín [-]

MSK Klecany
F. Hrkal [-] - O. Dvořák [-] , L. Urban [-] , P. Novák [-] (83. D. Sýkora [-] ) , F. Mančal [-] (83. M. Černý [-] ) , M. Sváta [-] (72. J. Dvořák [-] ) , L. Smíšek [-] , O. Průcha [-] , P. Svoboda [-] (74. D. Bartoš [-] ) - F. Vaktor [-] , V. Kučera [-] (80. M. Bečka [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Asník Daniel - PEJŠA Jakub, ZÍKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Josef Beránek
Tip experta: výhra domácích

Tuchoměřice si nemůžou dovolit ztratit body, Klecanům to na jaře nejde, body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích