Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 10:15

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vestec si s Nelahozevsí nelámal hlavu, zvítězil o čtyři branky


Branky


9

Nelahozeves doma přivítala silný Vestec. Hosté si s domácím celkem poradili s velkým přehledem, když se trefili hned pětkrát a zajistili si tak další tři body do tabulky. Rozhodující branku vstřelil Minha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už po první polovině

První poločas nám sice nabídl dvakrát méně branek, než poločas druhý, i tak jsme ale byli svědky mnoha akcí a hlavně jasné převahy hostů. První zásah navíc přišel už po deseti minutách zápasu. Po velmi dobře zvládnuté akci se do zakončení dostal připravený Matysík a poslal hosty do vedení - 0:1. Následovala pasáž, která divákům dále ukazovala herní kvality obou klubů.

 

Nelahozevsi se ale zatím na jaře vůbec nedaří, což se už podruhé naplno projevilo ve 35. minutě, kdy se do velmi jednoduché pozice dostal Minha a vstřelil druhý gól hostů - 0:2. Do konce poločasu už žádný další zásah nepřišel, do šaten se tedy šlo za stavu 0:2.

Drtivá domácí porážka

Domácí v druhém poločase žádným vážnějším způsobem nevylepšili svůj herní projev a hosté se tak hned sedm minut po startu druhé poloviny prosadili již potřetí. Po dobře vyřešené situaci se ke střele dostal už podruhé v zápase Minha a navýšil na 0:3 pro hosty. Následovalo jen dalších pár minut bez gólového zásahu Vestce, Nelahozeves navíc neměla dobrou pozici a nedařilo se jí vytvářet si nějaké větší šance.

 

Gól na 4:0 v podání Vosáhla je ale pravděpodobně alespoň trochu namotivoval, protože v 70. minutě zvládli vstřelit četnou branku zásluhou Janovského. Ten se prosadil po centru Kochmana - 1:4. Poslední zásah Vestce pak byl už jen pouhou formalitou. Šance se zmocnil Silovský a dokonal demolici domácích - 1:5. Tímto výsledkem zápas také skončil, radovat se tak mohli hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: Byli jsme výrazně horší, Vestec vyhrál zaslouženě. Na výkon jsme neměli sílu, soupeř byl lépe připravený.




Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - R. Kochman [-] , P. Tryhuk [-] , R. Šimek [-] , P. Dubský [-] (13. M. Pekárek [-] ) , D. Kulhánek [-] , A. Janovský [-] (74. V. Syblík [-] ) , D. Valda [-] (25. O. Melmuka [-] ) , L. Bucha [-] , J. Holý [-] , T. Buldra [-]

TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] - D. Minha [-] , D. Silovský [-] , J. Bodlák [-] (66. M. Hlubuček [-] ) , J. Maňák [-] (55. O. Vlasák [-] ) , J. Michálek [-] , R. Matysík [-] , O. Vosáhlo [-] , T. Jarábek [-] , M. Hendrych [-] , A. Bodlák [-]

ŽK: 86. R. Šimek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fejfar Jakub - TÝČE Vladimír, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Josef Beránek
Tip experta: výhra hostů

Nelahozeves dokáže doma potrápit, ale hosté to svou zkušeností zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů