0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 10:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoměřice dále nahání Rakovník, Podlesí druhému celku podlehlo už v první půli


Branky


11

Neděle nám nabídla střet Tuchoměřic s Podlesím. Hosté, druhý celek tabulky, šli do zápasy jako jasný favorit. Výsledek dva nula pro ně znamená tři body, které mohou tým posunout blíže k tíženému předskočení prvního Rakovníka a návratu do čela tabulky, Podlesí naopak ztratilo a je deváté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující góly a jednoznačný zápas

Domácí neměli v tomto utkání proti celku z Tuchoměřic žádné velké šance. Celek, který dlouhou dobu obsazoval první příčku tabulky, hrál po dlouhé době tak, jako na podzim a prokázal své nesmírné kvality. Výsledek sice nepředstavovat žádný extremní debakl, to ale ani nebylo třeba. Kombinační, přízemní styl hry, který se situoval především na hru po stranách, přinesl klubu své ovoce.

 

Ve 26. minutě se hosté trefili poprvé. Po rohovém kopu se k míči probojoval připravený Hochman a vstřelil rozhodující gól zápasu - 0:1. Následovala pasáž zápasu, která se i nadále nesla v dynamice jednoznačné převahy Tuchoměřic. Druhá odměna přišla ve 44. minutě, kdy se prosadil Sulík. Po centru ze strany se dostak do zakončení a navýšil na 0:2.

 

Tímto výsledkem první poločas také skončil, lépe z něj tak vyšli hosté, kteří předváděli opravdu velmi dobrý výkon.

Nevýrazná druhá polovina

Druhá polovina už žádnou změnu ve skóre nenabídla, oba celky ale hrály podobným způsobem jako v prvním dějství. Hosté hráli lepší, organizovanější a efektivnější styl fotbalu, domácí spíše bránili a jen marně se snažili snížit, případně otočit zápas ve svůj prospěch. Toto nastavení ale trvalo jen do 60. minuty, poté se iniciativy utkání ujali domácí, kteří vytlačili hosty ze své půlky a začali hrát lépe. Žádné ovoce zlepšení výkonu ale nepřineslo a utkání tak rychle směřovalo ke konci. 

 

Zápas skončil výhrou hostů, kteří po dlouhé době odehráli utkání tak, jak si to představovali. Domácí naopak opět ztratili a budou se muset dál snažit o zisk tří bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tuchoměřice
Radim Dvořák - hráč: Asi náš nejlepší jarní zápas. Soupeře jsme přehrávali, konečně jsme hráli naši klasickou hru a dostávali jsme soupeře pod tlak. Snad nám tohle nastavení a forma vydrží i dál, vítězství bylo zasloužené.



Sestavy


TJ Kovohutě Podlesí
L. Molnár [-] - J. Hausleitner [-] (46. M. Polák [-] ) , J. Trefný [-] , M. Skočdopole [-] (61. R. Halamai [-] ) , R. Jandera [-] , J. Jiránek [-] , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] , M. Mišun [-] (58. M. Branžovský [-] )

TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - R. Zavadil [-] (86. M. Majer [-] ) , L. Vegricht [-] , J. Jeslínek [-] , M. Sulík [-] , A. Kejmar [-] (58. T. Hlaváč [-] ) , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] , P. Hochman [-] , F. Stehno [-] , T. Valín [-]

ŽK: 39. J. Hausleitner , 57. Z. Buch - 39. A. Kejmar , 57. R. Zavadil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mareš Bohumil - SVOBODA Richard, NELIBA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Tomáš Prokeš
Tip experta: výhra hostů

Podlesí se daří na jaře doma vyhrávat, na rozdíl od venkovních zápasů, ale tentokrát to nevyjde.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích