Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 10:30

28.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Milíně se překvapení nekonalo


Branky


24. L. Kunc (p.) , 30. S. Gabriel , 35. M. Zákoucký , 37. M. Zákoucký , 58. J. Bican , 62. S. Gabriel , 76. V. Kadlec - 5. P. Sirotek
9

Chlumec dostal v Milíně sedm branek a vítězové skupiny krajského přeboru potvrdili roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec začal dobře, hrál odvážně a prvních 25. minut byl pro Milín, který ovládl krajský přebor, rovnocenným soupeřem. V 5. minutě šel do konce do vedení, když se po krásné průnikové přihrávce dostal do úniku Petr Sirotek, který se nemýlil a poslal hostují celek do vedení 1:0. Toto skóre vydrželo do 24. minuty. Brankář Chlumce Pavel Šebek se při snaze včas vyběhnout a zabránit domácím ke skórování, dostal do kontaktu s útočícím hráčem, rozhodčí po tomto zákroku odpískl pokutový kop. Trochu se štěstím penaltu proměnil Luboš Kunc a odšpuntoval tak šňůru branek.

Do poločasu se trefily ještě ve 30. minutě Stanislav Gabriel, který dostal dlouhou přihrávku od obránce a v souboji jeden na jednoho, uklidil míč za záda brankáře. Po kombinaci na velkém vápně a na hraně offsidu se poslední k míči dostal v 35. minutě Matěj Zákoucký, který měl jednoduchou práci dát gól. Ten samý hráč ve stejně jednoduché situaci do prázdná brány, v 37. minutě upravil na 4:1 před odchodem do kabin.

 

Po změně stran se domácím povedlo skórovat ještě třikrát a upravili tak skoro na konečných 7:1. V 58. minutě po rychlém brejku dal branku Jiří Bican. Šestý gól do sítě hostů po rychlém přechodu hry a centru do vápna z pravé strany hřiště dopravil v 62. minutě svým druhým gólem v utkání Stanislav Gabriel a poslední slovo měl Václav Kadlec, který v 76. minutě pečetil výhru Milína.



Ohlasy k zápasu



SK Chlumec
Radek Vostárek - trenér: „Myslel jsem si před zápasem, že se potkávají dvě kvalitní mužstva, kterým již o nic nejde, a že si zahrají fotbal. Skutečnost, ale byla jiná. Což je škoda pro fotbal. Hráčům chci poděkovat, že to zvládli bez červené karty. Snad v posledních kolech to bude o fotbale. Další věty jsou zbytečné, kdo chce podívá se na video. Co mě, ale nejvíce mrzí, tak je chování místního mecenáše, který celý zápas urážel naše hráče a náš klub. Vážím si domácího vedoucího mužstva, který dotyčného pána umravnil. Jinak gratuluji Milínu k postupu do divize“.



Sestavy


TJ Ligmet Milín
M. Štěch [-] - O. Mazuch [-] , J. Dolejš [-] , J. Kvída [-] - L. Šedivý [-] (22. M. Zákoucký [-] ) , V. Šilhavý [-] , J. Bican [-] (80. A. Kubík [-] ) , L. Kunc [-] , L. Rom [-] (65. O. Vrkoč [-] ) - V. Kadlec [-] , S. Gabriel [-]

SK Chlumec
P. Šebek [-] - V. Bláha [-] , D. Nedvěd [-] , J. Dobiaš [-] (63. A. Beneš [-] ) , D. Soukup [-] , L. Dvořák [-] (82. D. Vostárek [-] ) , C. Ezeala [-] , P. Sirotek [-] , D. Žáček [-] , J. Junek [-] , J. Bambousek [-]

ŽK: 84. L. Kunc , 86. V. Kadlec - 28. D. Soukup .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Chovanec Petr - TVAROH Petr, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Rákosník

Expert: Jan Soukup - člen výboru MFK Dobříš
Tip experta: výhra domácích

Povinnost Milína potvrdit první místo v tabulce. Mohli by dát prostor i jiným hráčům z klubu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích