Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

12.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatá Máří nadělila devítku Horní Vltavici


14

Zápas ve Svaté Máří nabídl třicítce divíků parádní podívanou, která přinesla nejen jedenáct branek, ale také vysoké vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Na první branku se ve Svaté Máří čekalo jen do 13. minuty, ve které se vedení zásluhou Václava Vondráška ujali domácí. Jednobrankový náskok však vydržel pouhých pět minut, než se za hosty prosadil Dmytro Pavlyshynets. Gólová přestřelka však nadále pokračovala a ve 24. minutě vrátil domácím Jan Psutka. Do konce poločasu se domácí hráči prosadili ještě dvakrát a to konkrétně Stanislav Trojan, který stanovil poločasové skóre na 4:1 z pohledu Svaté Máří.

Jedenáct!

Kdo čekal gólové uklidnění, rychle se dočkal vyvrácení jeho faktu a Svatá Máří udeřila ihned po začátku druhého poločasu. Václav Vondrášek se během tří minut dvakrát prosadil a dokonal tak svůj hattrick. Na nejlepšího střelce týmu navíc o čtyři minuty později navázal padesátiletý Vilém Hrubeš. Stav utkání 8:1 vydržel až do konce zápasu, než se nejprve prosadil v 83. minutě domácí Filip Potůček a konečnou podobu výsledku utkání dal o čtyři minuty později Serhii Horzov.

Svatá Máří tak nakonec deklasovala Horní Vltavici poměrem 9:2 a hráči okolo kapitána Filipa Topka tak vstoupili do jarní části sezony tím nejlepším možným způsobem.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
A. Šulista [-] - S. Trojan [-] , V. Klymenko [-] , P. Sýs [-] , J. Psutka [-] , T. Hošek [-] , V. Vondrášek [-] , M. Skalický [-] , T. Hubáček [-] , F. Potůček [-] , F. Topka [-]

TJ Vltava Horní Vltavice
A. Wimberský [-] - J. Štěrba [-] , V. Hundsnurscher [-] , D. Tesař [-] , P. Koloman [-] , P. Beran [-] , D. Pavlyshynets [-] , S. Horzov [-] , M. Štěrba [-] , L. Psotka [-] , D. Halabrín [-]

Hráči zápasu: V. Vondrášek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - PLUHAŘ Marek, CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Plachta

Expert: Adam Kašpar
Tip experta: výhra domácích

Za mě zde vyhraje Sv. Máří, odkud se horko těžko odvážejí body. Výsledek zápasu 5:1.

Tip: výhra domácích

Domácí vstoupí do jarní fáze soutěže výhrou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů