0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

17.kolo, Divize B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


9
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - D. Kocourek [-] (53. L. Pospíšil [-] ) , D. Javorek [-] , J. Balšánek [-] , B. Nádeníček [-] , D. Dohnanský [-] , R. Mihálik [-] , L. Bíba [-] (78. F. Novotný [-] ) , J. Sváta [-] , L. Lehner [-] , D. Vovk [-]

SK Český Brod
R. Přibyl [-] - L. Horálek [-] , J. Carda [-] , M. Václavík [-] - L. Plucha [-] (82. V. Vlček [-] ) , A. Moravec [-] , O. Kejha [-] , D. Farkaš [-] , J. Skořepa [-] , S. Minárčin [-] - P. Novák [-] (70. R. Ketner [-] )

ŽK: 90. D. Javorek - 14. O. Kejha , 90. J. Carda , 92. V. Vlček . ČK: 89. D. Farkaš .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: Jirák Jiří - LINHART Martin, BARCUCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Špatná situace v Českém Brodě bude na jaře gradovat. Nízká návštěvnost vypovídá o tom, že v Brodě se fotbalem moc nebaví. Dozvěděl jsem se, že jsou zde problémy s pár hráči, kteří narušují kabinu a po telefonu s blízkými lidmi klubu mi to nebyli schopni vyvrátit. Uvidíme jak se jim podaří sehrát zápas ve Slaném, kde jak se zdá vše klape a dobře složený tým našel balance mezi mladými a zkušenými borci. Slaný je v pohodě, Brod v problémech, ale volím remízu protože Brod musí bodovat od prvních kol aby se přiblížil záchraně a dle informací se poprat chtějí. Otázkou je nakolik se jim to bude v jejich situaci dařit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích