1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2024 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov nestačil na Nedvědici


Branky


13. M. Skryja - 32. R. Šikula (p.) , 40. F. Škutchan , 64. R. Šikula
21

Hosté potvrdili solidní formu a z Rudíkova vezou zasloužené tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do první větší šance se dostali hosté, kdy se po závaru dostali ke střele a trefili tyčku. Ani domácí na sebe nenechali dlouho čekat a postupně si vytvořili dvě větší šance, ale neúspěšné. V 13. minutě už se ale domácí mohli radovat, kdy samostatný únik proměnil Skryja - 1:0. I dál měli domácí mírnou převahu. V 32. minutě poprvé do hry vstoupil hlavní rozhodčí, který odpískal spornou a přísnou penaltu, tu hosté proměnili díky Šikulovi - 1:1. Ještě do poločasu po centru domácího hráče zahrál rukou hostující obránce, tentokrát se ale píšťalka hlavního rozhodčího neozvala. Ve 40. minutě se na hranici vápna obtočil hráč hostí Škutchan a střelou na vzdálenější tyč poslal hosty do vedení - 1:2.

Hosté si vedení pohlídali

V druhé půli se spustil déšť a na mokrém terénu už moc šancí k vidění nebylo. Do šance se dostával Outulný, byl povalen k zemi v pokutovém území - rozhodčí tentokrát zapískal, k překvapení všech, ale ne na pokutový kop, ale pro hosty z Nedvědice. V 64. minutě po centru nejvýše vyskočil Šikula a hlavou poslal hosty do dvoubrankového vedení - 1:3. Hosté si už do konce utkání vedení pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Luděk Hadraba (trenér): Jsem zklamaný, na začátku utkání jsme si vytvořili několik šancí, které jsme mohli vyřešit lépe. Poté začal úřadovat dnes hodně nepřesný hlavní rozhodčí! Většinou se k sudím nechci vůbec vyjadřovat a nechci si stěžovat na výsledek. Jak už jsem řekl, měli jsme ze začátku utkání dostatek příležitostí, minimálně ale pokazil do té doby jinak pohledné utkání, kdy v zápase udělal několik HRUBÝCH chyb!!

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Vejrosta (vedoucí): V nádherném areálu v Rudíkově se nám vcelku s přehledem podařilo zvládnout další těžké utkání. Brzy jsme sice prohrávali a trvalo nám asi 20 minut, než jsme si zvykli na hru domácích, založenou na dlouhých nákopech na nabíhající útočníky. Obraz hry se změnil asi v polovině 1. půle, kdy jsme začali získávat půdu pod nohama začali jsme být více v držení míče. Jasná penalta po hloupém faulu na M. Pachlopníka a následný krásný gól Škutchana pak poměr sil zcela překlopily na haši stranu. Druhá půle pak byla zcela v naší režii, když jsme ovládli střed hřiště a téměř bezchybně fungovala obranná čtveřice. Třetí branka tak byla logickým vyústěním naší herní převahy.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Mikyska [-] , O. Štolpa [-] (50. J. Dobrovolný [-] ) , L. Nožička [-] , L. Jura [-] , J. Kotačka [-] - J. Trnka [-] , P. Smieško [-] (75. M. Slaný [-] ) , J. Pažourek [-] , M. Outulný [-] - M. Skryja [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - J. Pachlopník [-] , M. Pachlopník [-] , R. Šikula [-] (87. T. Bednář [-] ) , M. Vašíček [-] , F. Škutchan [-] , M. Pivovarčík [-] (76. M. Pivovarčík [-] ) , S. Balák [-] , L. Trdý [-] , V. Štefka [-] , J. Sytař [-]

ŽK: 38. R. Šikula , 43. M. Vašíček , 57. L. Trdý .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ZADINA Petr - CIRHAN Miloš, KREJČŮ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Michal Martinčič
Tip experta: remíza

Tady opravdu netuším tak zkusím kříž.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů