Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice veze tři body


Branky


24

Domácí vedli, ale k bodům to nakonec nevedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí Stará Říše do utkání s Nedvědicí vstoupila na výbornou, kdy po několika dobrých akcí, jak na jedné, tak na druhé straně se po parádní akci domácí ujímají vedení 1:0 po gólu Oleha Kvycha. Nedvědice po osmi minutách vyrovnala na 1:1 gólem Matěje Pachlonika. Do poločasu otáčí hosté zápas 1:2 po chybě domácí obrany dává gol Matyáš Pivovarčik .

Hosté si vedení pohlídali

Do druhého poločasu domácí vstoupili bojovně. Hosté se po několika pěkných domácích akcích se strachovali o výsledek. Domácí však nevyužili 100% šance a tak Nedvědice po 90 minutách bere všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Vejrosta (vedoucí): Naše problémy s poskládáním sestavy pokračovaly i v tomto utkání. Značně přeskládaná sestava se na hřišti dlouho hledala a zvykala si na netradiční pojetí hry domácích. Ti ve hře zcela vynechali střed hřiště a všechno hráli dlouhými nákopy na čtyři hráče, kteří se vpředu pohybovali na hrané odsajdu. Jednou bohužel nesklapla naše ofajdová past a domácí šli do vedení. Naštěstí se nám ještě do přestávky podařilo skóre utkání otočit. Po přestávce domácí pokračovali v taktice dlouhých nákopů, my jsme se snažili prosadit kombinační hrou, ani jednomu ze soupeřů se však nepodařilo prosadit střelecky a tak skóre z první půle se již nezměnilo. Dnes pro nás hodně vydřené body, přesto myslím, že o tu jednu branku jsme byli lepší.



Sestavy


FSC Stará Říše B
J. Tomek [-] - O. Tupik [-] , D. Tupik [-] , O. Kvych [-] , J. Pinc [-] (79. P. Pokorný [-] ) , D. Hajdík [-] (64. P. Bebjak [-] ) , P. Hradil [-] , T. Novotný [-] , M. Zedníček [-] (64. D. Bartoň [-] ) , M. Žák [-] , L. Karkula [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - M. Pachlopník [-] , R. Šikula [-] (7. M. Pivovarčík [-] ) , S. Balák [-] , Š. Kroupa [-] , F. Škutchan [-] , M. Vašíček [-] , M. Pivovarčík [-] (88. T. Bednář [-] ) , T. Christian [-] , V. Štefka [-] , J. Sytař [-]

ŽK: 57. D. Hajdík , 71. D. Bartoň - 79. F. Škutchan .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - MAAR Michal, CIRHAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Oldřich Chalupa
Tip experta: výhra hostů

Nedvědice potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů