2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov udolal Starou Říši


Branky


28

Domácí roli favorita zvládli, ale řádně se nadřeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve Velkém Beranově, kam zavítala Stará Říše, se od začátku hrál opatrný fotbal. K první příležitosti se v 12. minutě dostali domácí, ale nařízenou penaltu domácí hráč zahodil. V další příležitosti domácí hráč přestřelil prázdnou branku. Poté se zaskvěl hostující gólman Tomek. Dvě nadějné šance hostů nevyužil útočník Karkula. Při rohovém kopu využili domácí zmatky hostů a ujali se vedení díky Kovaříkovi - 1:0.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili hosté lépe a po rohovém kopu vyrovnal Karkula - 1:1. Poté se hrál vyrovnaný fotbal a po dalším rohovém kopu se domácí ujali vedení, když se trefil Petr Kittler - 2:1. Poté se domácí zaměřili spíše na bránění výsledku. V další šanci hostů selhal Pinc a šance Karkuly zůstaly také nevyužity, a tak si tři body zapsali domácí. Utkani by více slušela remíza.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): V prvním zápase jsme se potýkali s nepřesnostmi a zbrklostí, ale i tak jsme tři šance na gól měli. Druhá půle byla z naší strany herně lepší i přes inkasovany gól, hosté těžili ze standardek a brejků. Vstup do jara za tři body je ale nejdůležitější a my je dnes vykopali.

FSC Stará Říše B
Petr Pokorný (hráč): V první poločase jsme inkasovali po rohovém kopu. Do druhé půle jsme vstoupili lépe a srovnali jsme. Bohužel jsme neubránili další roh a v závěru už jsem vyrovnat nestihli.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - D. Sommer [-] (65. J. Pýcha [-] ) , T. Mátl [-] (65. P. Švaříček [-] ) , D. Skála [-] (80. Š. Trnka [-] ) , M. Kovařík [-] , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] , E. Wendl [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Vaníček [-] (65. V. Weselý [-] ) , P. Kittler [-]

FSC Stará Říše B
J. Tomek [-] - P. Čapoun [-] , D. Hajdík [-] , F. Ratkovský [-] (46. J. Pinc [-] ) , P. Hradil [-] , T. Novotný [-] , S. Borzenko [-] , P. Pokorný [-] , M. Zedníček [-] , M. Žák [-] , L. Karkula [-]

ŽK: 80. J. Pýcha - 39. S. Borzenko , 50. P. Pokorný .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: TOMŠŮ Václav - BABÁK Martin, JONÁŠ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích