3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice berou tři body


Branky


21

Tomáš Kotačka v úvodu dvakrát skóroval a nasměroval svůj celek ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí do zápasu vlétli a brzy si vypracovali rozhodující náskok, který je dovedl k prvním třem jarním bodům. Už v 6. minutě se dostal ke střele domácí útočník Tomáš Kotačka a na jeho zakončení byl Kříž krátký - 1:0. Než se hosté oklepali z první rány, tak přišla druhá. Po osmi minutách se totiž znovu dostal ke střele Kotačka a ani tentokrát se nemýlil - 2:0. Hosté spoléhali na standardní situace, ale domácí obrana byla pozorná a do větší šance soupeře nepustila. V lepší náladě šli tak do kabin domácí fotbalisté.

Domácí si vedení pohlídali

Hned šest minut po přestávce uviděl druhou žlutou kartu hostující Toman a tím bylo o osudu zápasu rozhodnuto. V 72. minutě navíc domácí dostali možnost zahrávat pokutový kop, který Matěj Pánek proměnil - 3:0. Skóre v závěru kosmeticky upravil hostující Tomáš Sussenbek - 3:1. V závěru se zápas už jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice
Václav Říha (hráč): Díky povedeného začátku jsme rychle šli do vedení a už 15. minutě jsme měli náskok dvou gólu. Jemnice v prvním poločase hrozila zejména po standardních situacích nicméně žádnou nevyužila. I přesto, že jsme měli v druhém poločase výhodu jednoho muže, příliš se nám nedařila kombinace a přidali jsme pouze jeden gól z penalty.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - V. Němec [-] , K. Busta [-] , T. Bílek [-] , K. Rygl [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] (90. J. Kuba [-] ) , T. Kotačka [-] , M. Bartejs [-] (59. Z. Maule [-] ) , V. Říha [-] (76. P. Hrůza [-] )

1. FC JEMNICKO
F. Kříž [-] - M. Dřímal [-] , V. Toman [-] , D. Svěrák [-] , M. Jindra [-] - M. Trnavský [-] (76. O. Tesař [-] ) , T. Süssenbek [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] - M. Axman [-] , T. Bastl [-] (66. D. Sussenbek [-] ) -

ŽK: 41. L. Venhoda , 43. M. Rybka , 82. K. Rygl , 89. T. Kotačka - 9. M. Trnavský , 21. T. Bastl , 37. V. Toman , 53. P. Tesař , 61. T. Süssenbek , 82. M. Axman . ČK: 51. V. Toman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - SURÁN Vlastimil, CIRHAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů