09.06.2024 16:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Třebíč postupuje do divize!


15

Šlágr jarní části zvládli lépe hosté a v přestřelce před 450 diváky slaví postup do divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V prvním poločase byli lhosté epším týmem a vytvořili si několik vyložených šancí. Proměnit se jim podařilo hned tu první v 7. minutě.  Zahrádka po rychlé akci nedal domácímu brankáři šanci, když centr z levé strany zakončil křížnou střelou - 0:1. Chotěbořští hrozili spíše ze standardních situací, ze které se jim také podařilo v 45. minutě vyrovnat. Na rohový kop si naskočil střelecky disponovaný Dvořák - 1:1.

 

Hosté po přestávce rozhodli

Ve druhém poločase domácí zvýšili svoji aktivitu a na několik minut hosty zavřeli na jejich polovině. V 54. minutě však hostům vyšla brejková akce a Zahrádka po Adamcově přihrávce nadvakrát poslal hosty do vedení - 1:2. O pět minut později měli domácí možnost vyrovnání po ruce ve vápně hostů, ale Fiala skvělým zákrokem vychytal domácího kapitána Somerauera. V 65. minutě se trefil znovu Zahrádka, tentokrát hlavičkoval po rohovém kopu - 1:3. V 73. minutě propadl Jandův centr až k Somerauerovi a bylo zaděláno na drama - 2:3. Domácí si poté vytvořili několik brankových příležitostí, které výborný Fiala dokázal zneškodnit. V 78. minutě po rychlé akci Tomáše Hobzy Zahrádka svým čtvrtým gólem zvýšil vedení Třebíče  2:4. Domácí se nevzdávali a v 88. minutě opět snížili na rozdíl jediné branky, když Dvořákovu přihrávku uklidil do sítě Somerauer - 3:4. Chvíli poté však domácím pláchl Matušina a uklidnil hosty - 3:5.

 



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Martin Jakeš (trenér): Třebíč je kvalitní tým, který má ve svém středu plno šikovných hráčů. Jejich kombinační hra nám z počátku zápasu dělala problém. Postupem času jsme se zlepšovali. Druhý poločas byl z naší strany lepší, hráli jsme buď a nebo. Kluky musím pochválit za příkladnou bojovnost a snahu zápas zlomit na svou stranu. Stačilo málo a mohlo se to překlopit, ale v nejtěžších chvilkách podržel soupeře brankář Fiala. Pro nezaujatého diváka to mohlo být krásné utkání s dosti brankami a skvělou diváckou kulisou. Gratuluji Třebíči k zaslouženému postupu do divize.

SK Fotbalová škola Třebíč
Tomáš Franěk (vedoucí): V první půli jsme byli lepší, ale dali jsme jen jeden gól a dostali jsme branku do šatny po rohovém kopu. Za druhý poločas si pochvalu zaslouží náš brankář, ale výborný výkon podal celý tým.

Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - T. Gregor [-] , A. Bažout [-] (72. M. Císař [-] ) , R. Musílek [-] (46. F. Janda [-] ) , L. Dvořák [-] , J. Voborník [-] , T. Jakeš [-] (60. P. Klimeš [-] ) , P. Chlad [-] , L. Dočekal [-] (83. P. Hanousek [-] ) , M. Somerauer [-] , T. Formáček [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
O. Fiala [-] - R. Obrdlík [-] , T. Hobza [-] (91. M. Klepárník [-] ) , T. Zacha [-] (60. D. Adam [-] ) , K. Zerhau [-] , J. Zahrádka [-] , Š. Dvořák [-] , R. Adamec [-] , Š. Němeček [-] , L. Hráček [-] , V. Dlouhý [-] (74. P. Matušina [-] )

ŽK: 24. T. Jakeš , 47. F. Janda , 90. T. Gregor - 51. T. Hobza , 52. V. Dlouhý , 91. L. Hráček .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - POJEZNÝ Karel, BENEŠ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Jiří Fiedler
Tip experta: výhra domácích

Doma neprohráváme a jestli chceme postoupit, tak nemůžeme prohrát.

Martin Mužátko

Expert: Jiří Fiedler
Tip experta: výhra domácích

Doma neprohráváme a jestli chceme postoupit, tak nemůžeme prohrát.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů