1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky se nechal zaskočit do sestupových vod namočených hostů


Branky


10

Hostující mužstvo si po změně trenéra odváží z hřiště prvního celku bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení jako první

V prvním poločase domácí mužstvo chtělo ukázat, proč je tam kde je. Hned na začátku utkání měl tutovku na kopačkách domácí Foltýn, ale bohužel pro něj svoji šanci neproměnil. V 11. minutě však už šli domácí do vedení. Míč si vzal domácí kapitán Hoferek a bez ostychu prostřelil hostujícího brankáře. 1:0. Zbytek poločasu se nějakým způsobem neodlišoval od ostatních zápasů a hrálo se převážně ve středu pole. Do kabin tak šly oba týmy za stavu 1:0. 

Hostům se podařilo vyrovnat

Ve druhém poločase se hra vyrovnala a opět bez nějakých velkých šancí. Hrál se běhavý fotbal uprostřed hřiště. V 73. minutě se k míči dostal hostující Kolečkář a prostřelil oporu v brance Topolné Mikela. Zápas tak skončil 1:1 a hostující mužstvo namočené do sestupových vod tak vyválčílo alespoň bod z hřiště prvního celku tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Topolná
Ondřej Hoferek: Měli jsme dobrý nástup do zápasu a už ve 3. minutě si vytvořili tutovku, ale Foltýn levačkou trefil jen hostujícího gólmana. Do vedení jsme šli až po individuální akci a brance kapitána Pavla Hoferka, který prostřelil brankáře. V první poločase jsme byli o něco lepším týmem než Vlčnov, hrálo se však bez větších šancí a spíš uprostřed hřiště. Hosté ve druhé půli hru vyrovnali a nezaujatý divák nepoznal rozdíl mezi prvním a předposledním mančaftem. Hra byla vyrovnaná, zápas mohl skonči jakkoliv. I druhá půle byla bez velkých šancí. Vlčnov, který s námi překvapivě vydržel běhat až do konce, výsledek srovnal na 1:1. Zlepšení oproti podzimu bylo patrné. Konečná remíza je překvapivá, ale zasloužená. Pro nás je to ztráta dvou bodů. Je vidět, že jsme si herní nepohodu ze zimní přípravy přenesli i do mistrovských utkání. Budeme muset na tom zapracovat a hlavně zlepšit individuální činnost s balonem. Klukům všechno strašně trvá. Chyběl nám akorát Mikoška, který má problémy s kolenem, a Dohnal.

TJ Vlčnov
Martin Liška: Možná nečekaný, ale za mne zcela zasloužený bod od soupeře z popředí tabulky. Domácí měli dobrý a rychlý přechod do útočné fáze, kterým nás zlobili po celou dobu utkání. Z naší strany obětavá a aktivní hra a v závěru spravedlivé srovnání skóre. Až na drobné detaily nemam hráčům co vytknout. Všem jim děkuji za dobře odvedenou práci



Sestavy


TJ Topolná
J. Mikel [-] - D. Zelinka [-] , A. Lapčík [-] , A. Pavlica [-] , A. Sedlář [-] - P. Hoferek [-] , P. Haša [-] , A. Horsák [-] , J. Hoferek [-] (61. M. Bartoš [-] ) , A. Otáhal [-] - J. Foltýn [-] (61. A. Válek [-] )

TJ Vlčnov
L. Machala [-] - J. Flasar [-] , M. Liška [-] , L. Kolečkář [-] , D. Machala [-] , M. Mikulec [-] - I. Hrbáček [-] (87. Š. Pešl [-] ) , J. Šobáň [-] - J. Fibichr [-] - D. Havrda [-] (60. A. Moštěk [-] ) , L. Hladík [-] (74. J. Bednařík [-] )

ŽK: 67. A. Pavlica - 33. I. Hrbáček , 56. D. Havrda , 76. J. Fibichr , 82. M. Liška .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - BLAHO Cyprian (N), ČAGALA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Redakce
Tip experta: výhra domácích

Postavení v tabulce dává nápovědu, jak asi zápas dopadne

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích