1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 15:30

21.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov v záchranářském souboji remizoval s Rýmařovem


Branky


11

V boji o záchranu si týmy Přerova s Rýmařovem body rozdělily. I přestože se hosté dostali v prvním poločase do vedení, dělbu bodů zařídil zkraje druhého dějství Jan Masný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přerov byl sice aktivnější, po půli ale prohrával

V bitvě o záchranu Přerov na Jiskru naběhl. Zajímavou šanci si vytvořil v 10. minutě, kdy po nedorozumění v obraně Rýmařova Pitron vyběhl z brány, u míče byl ale dříve Masný. Měl odkrytou bránu, ale míč netrefil.

 

Jiskra hru záhy srovnala a Viktorii zatlačila. V 15. minutě otevřela skóre poté, co Palys hlavou prodloužil míč za obranu na Petra Navrátila, který přesnou ranou na přední tyč poslal Jiskru do vedení - 0:1. Rýmařovští vzápětí mohli zvýšit na rozdíl dvou branek. Navrátil z rohového kopu našel Jeřábka, který ranou z první mířil těsně nad břevno.

 

Poté převzal iniciativu znovu Přerov, hrálo se převážně na polovině Jiskry. Obrana Rýmařova ale odolávala. Navýšit vedení mohl ve 33. minutě Jeřábek po skvělé přihrávce za obranu od Křepelky, byl ale vytlačen do strany. Ve 44. minutě předvedla Jiskra rychlou a pohlednou akci, na jejímž konci po závaru před bránou zakončoval Křepelka, ale nepropálil skrumáž těl. Jiskra o půli veda v Přerově 1:0.

Vyrovnání přišlo záhy

Začátek druhé půle rozkouskovala srážka Hleby s domácím hráčem, po kterém byli oba otřeseni. Zatímco domácí museli střídat, Hleba pokračoval ve hře. Přerov dokázal srovnat krátce poté.

 

V 52. minutě hráči Viktorie využili laxního bránění Jiskry, míč se dostal k Janu Masnému, který stál osamocen před Pitronem, nabídnutou šanci pak naplno využil – 1:1.

 

Hra se následně srovnala, bojovalo se zejména ve středu pole. Jiskra zničehonic zahrozila v 65. minutě, kdy se vysoký centr Jana Kocúra snášel do brány a vystrašil Bělku. Oba týmy si vytvořily po jedné velké šance v samotném závěru. V 88. minutě Pitron zachránil Jiskru, když fantastickým zákrokem zneškodnil střelu zblízka. V nastaveném čase mohl vítězství na stranu Jiskry strhnout Navrátil, ale jeho střela levačkou prosvištěla kolem pravé tyče. Důležitý souboj pro oba týmy tak skončil nerozhodně 1:1.



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
D. Bělka [-] - D. Řezník [-] , D. Kuča [-] (49. F. Kuča [-] ) , P. Javora [-] , J. Kratochvíl [-] (73. V. Kocian [-] ) , J. Verbich [-] (65. P. Jakubowicz [-] ) , T. Čtvrtníček [-] , D. Horák [-] , P. Janyška [-] , J. Masný [-] (73. P. Bogdaň [-] ) , M. Kytlica [-] (46. J. Braun [-] )

SK Jiskra Rýmařov
V. Pitron [-] - P. Navrátil [-] , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] (72. M. Němec [-] ) , D. Furik [-] , J. Kocúr [-] , K. Kocúr [-] , P. Jeřábek [-] (90. R. Marek [-] ) , J. Furik [-] , M. Křepelka [-] (58. J. Tihelka [-] ) , T. Palys [-]

ŽK: 20. M. Kytlica , 22. J. Verbich , 70. D. Řezník - 30. J. Kolísek , 93. J. Kocúr .
Počet diváků: 186. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - MRÁZEK Peter, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů