4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

18.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec deklasoval vedoucí Strání


Branky


9

První tým tabulky Strání si vybral slabší zápas, a to na půdě Bzence. Zde domácí tým vyhrál přesvědčivě, když na tom největší zásluhu měl útočník Petr Kasala, jenž se blýskl hattrickem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v závěru zlomily Strání

Úvod utkání patřílo hostům ze Strání. Byli aktivnější a dostávali se do náznaků šancí, nicméně všechny ataky odrážela pozorná obrana domácího týmu. I Bzenec se prezentoval ve velice dobrém světle, což navíc potvrdil ve 34. minutě, kdy se propadený míč dostal k nohám Petra Kasaly a ten pohotovou střelou otevřel skóre zápasu - 1:0.

Průběh hry se po vstřeleném gólu dramaticky změnil. Bzenec na hřišti dominoval a vytvářel si další šance. Tvrdý direkt si pro soupeře nachystal Nikola Absolon v nastavení prvního poločasu. Ten si na hranici vápna navedl míč na střed a krásnou technickou střelou na zadní tyč zvýšil vedení svého týmu na 2:0.

To také bylo z prvního poločasu vše. Do šaten se odcházelo za stavu 2:0 pro Bzenec.

Kasala dovršil hattrick

I ve druhé půli domácí Slovan hýřil aktivitou a zápas před početnou diváckou kulisou si vyloženě užíval. Hned v 55. minutě definitivně zápas rozhodl Petr Kasala, který dostal dokonale přesný pas od Absolona za obranu a šikovným dloubáčkem překonal vybíhajícího brankáře Nemravu - 3:0. 

V 75. minutě pak Petr Kasala dovršil hattrick. To pro změnu dostal do vápna načechraný centr z pravé strany, který ukázkově uklidil do hostující sítě - 4:0. Tímto zároveň Kasala vstřelil poslední gól zápasu a upravil na konečných 4:0 pro Bzenec.



Ohlasy k zápasu



FC Strání
Luboš Miklovič: Prvních 15 až 20 minut si myslím, že jsme dominovali. Měli jsme pár šancí ze standardek, které jsme ale nepřetavili do gólu. Od 20. minuty přebral kontrolu na hřišti soupeř. Vyhrávali všechny souboje, byl důraznější a aktivnější. Měli výborné přechody do útočné fáze a postupně začali zásobovat útočníka Kasalu dobrými přihrávkami a centry, což také proměnil. Bzenec si výhru zasloužil, byl fantasticky připravený na zápas a my jsme to bohužel nezvládli. Neplnili jsme svoje pokyny a nebyli jsme ve své kůži . Každopádně věřím, že toto nás nakopne jako minulý rok po facce v Rýmařově a nastartujeme opět vítěznou vlnu . Mýme fantastické hráče, o kterých nepochybuji!



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
D. Frydrych [-] - L. Mlýnek [-] , R. Janás [-] (86. L. Řezník [-] ) , A. Skřivánek [-] , D. Pelikán [-] - V. Žák [-] (71. O. Kuchař [-] ) , T. Zůbek [-] (86. Š. Kozel [-] ) , N. Absolon [-] - D. Kaňa [-] , M. Vaďura [-] (86. R. Komínek [-] ) , P. Kasala [-] (77. K. Crhan [-] )

FC Strání
V. Nemrava [-] - L. Miklovič [-] , J. Michalec [-] (75. T. Jurčeka [-] ) , F. Hruboš [-] (82. O. Čaňo [-] ) , M. Michalec [-] , F. Kičin [-] (46. D. Jahoda [-] ) , A. Řihák [-] , P. Silnica [-] , J. Švrček [-] (60. J. Spáčil [-] ) , A. Nomilner [-] (60. R. Holík [-] ) , T. Dekleva [-]

ŽK: 46. P. Kasala , 81. D. Pelikán - 26. F. Hruboš .
Počet diváků: 640. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - CIESLAR Ondřej, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Marek Kachlík
Tip experta: výhra hostů

Zápas kola. Věřím, že na zápas přijde slušná divácká návštěva. Trenér Strání dobře zná všechny hráče Bzence a určitě bude chtít zápas ovládnout od úvodních minut. Vzhledem k tomu, že se jedná o vyhrocený zápas, tipuji minimálně jednu červenou kartu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza