0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

17.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice vyškolily Šternberk z produktivity


Branky


31. J. Vyhlídal , 45. J. Vyhlídal , 68. J. Smrček (vl.)
10

Velice zajímavou podívanou sliboval duel 17. kola mezi Šternberkem a Kozlovicemi. Herně vyrovnaný zápas hosté rozhodli díky výrazně lepší produktivitě a hlavně výbornému výkonu Jakuba Vyhlídala. Kozlovice zvítězily 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Vyhlídala rozhodly utkání

Herně se jedanlo o vyrovnané utkání. Mírně lepší na míči byli hosté z Kozlovic, ale i domácí si vytvořili několik slibných příležitostí. Ve 31. minutě už hosté otevřeli skóre, a to když si na centr Smolky naskočil Jakub Vyhlídal a přesnou hlavičkou poslal svůj tým do vedení - 0:1.

Jakub Vyhlídal se ve 45. minutě blýskl druhou vstřelenou brankou, a to když dobře zareagoval na propadený centr z rohového kopu a krásnou obalenou střelou na zadní tyč překonal brankáře Kopřivu - 0:2. Takový stav vydržel do poločasové přestávky.

Vlastní gól zhatil snahy Šternberku

I druhá půle byla značně bojovná. Domácí se snažili se zápasem něco udělat, nicméně jejich snahy vždy končily na výborně chytajícím brankáři Obzinovi. A tak v 68. minutě přišlo rozhodnutí.

Ke smůle Šternberka to byli právě domácí, kteří zápas rozhodli, jelikož si po centru z rohového kopu srazil Jakub Smrček míč do vlastní sítě. Tento gól zhatil všechny snahy Šternberka o vyrovnání a určil ráz zbývající části zápasu. Kozlovice tak zvítězily nad Šternberkem 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Šternberk
Ivo Lošťák (trenér): Nachystaní jsme byli dobře a chtěli jsme odčinit první nepovedený zápas. Věděli jsme také, že přijde hodně lidí. Dostali jsme ale lekci z produktivity. Určitě jsme nebyli horším mužstvem, ale nedali jsme spoustu šancí. Je to škoda.

FK Kozlovice
David Kobylík (trenér): Byl to těžký zápas. Šternberk si vypracoval dvě stoprocentní šance, při kterých nás podržel gólman Obzina. Potom jsme si vypracovali lehkou územní převahu, ale bylo to stále vyrovnané. Naštěstí jsme ale své šance dokázali proměnit. A to byl asi největší rozdíl mezi oběma soupeři. Výkon jenom potvrdil naši práci z přípravy. I když jsme byli včera poprvé na trávě a hráčům postupně těžkly nohy, stále tomu věřili."



Sestavy


FK Šternberk
D. Kopřiva [-] - T. Drmola [-] - O. Komárek [-] , P. Hustý [-] (60. R. Sedlařík [-] ) , F. Zvědělík [-] , T. Knebl [-] (87. R. Blechta [-] ) , R. Odstrčil [-] - Š. Sedláček [-] (83. P. Dittrich [-] ) , P. Zifčák [-] - J. Smrček [-] , A. Vítek [-]

FK Kozlovice
J. Obzina [-] - D. Kostka [-] , A. Řehák [-] , F. Vítek [-] , R. Olšanský [-] - D. Skopal [-] (89. M. Zdražil [-] ) , R. Smékal [-] , M. Kozák [-] - J. Vyhlídal [-] (86. Š. Illík [-] ) , P. Michl [-] - Š. Smolka [-] (71. J. Vogl [-] )

ŽK: 46. T. Knebl , 52. T. Drmola - 55. P. Michl .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: BRÁZDIL Petr - VEJTASA Simon, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Patrik Lidmila

Expert: Aleš Rus
Tip experta: výhra hostů

Favoritem jsou Kozlovice a po prvním kole, kdy měli odloženo, budou mít hlad začít vítězně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích