2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 10:15

16.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skaštice využily dlouhé početní převahy a berou první jarní výhru


Branky


9

Skaštice zvítězily v prvním jarním kole nad Přerovem 2:1, když zužitkovaly dlouhou početní převahu. I přes tuto velkou výhodu se však domácí tým o výsledek bál až do samotného závěru, jelikož se hráči Přerova nevzdali a ve druhém poločase ze sebe vydali opravdu vše. V jejich případě to však na body nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vyloučení a představení Konečníka

Oba týmy vstoupily do prvního jarního kola natěšeně, už 8. minuta ale výrazněji nastínila další průběh zápasu. Prodloužený dlouhý míč za obranu se odrazil ke Zdeňku Konečníkovi, jehož v samostatném průniku srazil k zemi Tomáš Vařecha. Sudí Nejezchleb neváhal a hostujícímu hráči udělil zkraje zápasu hned červenou kartu. Aby toho nebylo málo, k následnému přímému kopu se postavil Zdeněk Konečník a střelou na přední tyč překvapil brankáře Bělku - 1:0.

Hosté se v početní nevýhodě snažili vyrovnat spíše z ojedinělých brejků. I přesto ale byli nebezpeční, zvlášť příležitost Masného, jenž se ocitl před bránou, ale v dobré šanci minul. O chvíli později mohl svůj omyl napravit opět Jan Masný, ale ani v další šanci neuspěl. 

V první půli byli aktivnější domácí ze Skaštic a ve 31. minutě svou převahu proměnili ve druhou branku. Konkrétně se o to postaral Jan Gojš, ke kterému se dostal odražený míč a jenž poté pohotově zakončil do hostující sítě - 2:0. To bylo z první půle vše, do kabin se odcházelo za stavu 2:0.

 

Přerov ve druhé půli sahal po vyrovnání

Druhá půle začala diametrálně odlišně. Přerov překvapivě převzal převahu a i přes početní nevýhodu byl nebezpečnějším mužstvem. O to víc, když v 57. minutě snižoval Daniel Řezník nádherně umístěnou ránou - 2:1.

Ani inkasovaná branka domácí nevzbudila, a tak Přerovu přibývaly další brankové příležitosti. Hlavou například mohl srovanat střídající Jakub Nezval, neuspěl ani ve velké šanci Jakub Braun, jehož obličejem vychytal Vrba.

Jedinou velkou šanci domácích měl Konečník, ale šanci na rozhodnutí zápasu zahodil. Výborný zákrok poté předvedl Vrba, jehož při samostatném průniku prověřil Matěj Kytlica. Domácí nakonec udrželi vítězství až do závěrečného hvizdu a uhájili tak první jarní vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
Lukáš Batík (trenér): Odehráli jsme zapas dvou poločasů. Do první části jsme vstoupili sebevědomě, hráči plnili veškeré taktické pokyny, byli jsme celkově spokojeni s pojetím hry. Druhá půle začala diametrálně odlišně, než ta první. Hosté nastoupili o mnoho aktivněji, vůbec nebyla vidět početní převaha našeho mužstva – spíše to chvilkama vypadalo, že více hráčů na hřišti má hostující tým. S trochou štěstí jsme však tlak ustáli a bereme všechny tři body. Dneska jsme zkrátka chtěli o trochu více, podařilo se nám vyhrát a tím se dobře naladit na další zápasy.




Sestavy


TJ Skaštice
M. Vrba [-] - O. Pospíšil [-] , Z. Konečník [-] , J. Beneš [-] , J. Kvasnička [-] (73. J. Látal [-] ) , O. Zavadil [-] (62. R. Zůvala [-] ) , J. Gojš [-] (94. M. Sedlák [-] ) , T. Motal [-] , D. Menšík [-] , R. Frýdl [-] (94. R. Vymětal [-] ) , M. Glozyga [-]

1. FC Viktorie Přerov
D. Bělka [-] - D. Kuča [-] (57. M. Kytlica [-] ) , T. Čtvrtníček [-] (46. J. Braun [-] ) , D. Horák [-] (57. J. Nezval [-] ) , P. Janyška [-] , J. Verbich [-] , H. Caletka [-] , J. Masný [-] (67. J. Kratochvíl [-] ) , D. Řezník [-] , P. Javora [-] , T. Vařecha [-]

ŽK: 44. O. Pospíšil , 77. R. Zůvala - 24. D. Kuča , 48. J. Braun . ČK: 8. T. Vařecha .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - BODEČEK Adam, HAMINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích