3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 10:30

16.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín porazil Nové Sady hladce 3:0


Branky


9

V prvním jarním kole Divize E na sebe narazily týmy Slavičína a Nových Sadů. Utkání se výrazněji lépe povedlo domácímu mužstvu, které zvítězilo přesvědčivě 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli rozhodl svou brankou Juřica

Začátek utkání nabídl spíše opatrnější fotbal typický pro první jarní kolo. Osud první půle tak rozhodla až 30. minuta, kdy po ztrátě hostujícího týmu dostal míč za obranu Vlastimil Juřica a ten nápaditě přeloboval vyběhnutého brankáře Kofroně - 1:0.

To také bylo z prvního poločasu vše. Do kabin se odcházelo za stavu 1:0 pro domácí Slavičín.

Domácí rozhodli o výhře v závěru

I když měl Slavičín více ze hry, o zisk tří bodů musel rozhodnout až v samotném závěru utkání. Konkrétně v 72. minutě, kdy se odražený míč z rohového kopu odrazil k Adamu Jakubowiczovi a ten z voleje nádhernou střelou do levé šibenice nedal brankáři soupeře šanci zasáhnout - 2:0.

Pokud ještě někdo o vítězství Slavičína pochyboval, 82. minuta jej musela definitivně přesvědčit. To se centr z přímého kopu snesl na hlavu Matěje Kořenka, který potrestal špatné vyběhnutí Kofroně a upravil stav na konečných 3:0. Slavičín tak zvládl první jarní kolo a v domácím prostředí uhájil vítězství 3:0.



Sestavy


FC TVD Slavičín
T. Pjajko [-] - V. Juřica [-] (87. T. Chrudina [-] ) , M. Vašulka [-] , M. Vincour [-] , O. Školník [-] , M. Goňa [-] (25. E. Hradil [-] ) , P. Naňák [-] (87. P. Lukáš [-] ) , A. Jakubowicz [-] , M. Kořenek [-] , D. Staněk [-] (85. F. Kostka [-] ) , D. Hamalčík [-]

FK Nové Sady
Z. Kofroň [-] - R. Sobek [-] , M. Machálek [-] - J. Pančochář [-] , Z. Fládr [-] , F. Ždánský [-] - M. Ambrož [-] - M. Krátký [-] (80. L. Dokoupil [-] ) , A. Rus [-] , V. Foukal [-] , F. Přikryl [-]

ŽK: 17. T. Pjajko , 62. D. Hamalčík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - MAYER Petr, ŠTIPČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích