R. Marek 47.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

16.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec na úvod jara přetlačil Rýmařov a zvítězil 2:1


Branky


47. R. Marek - 33. J. Skalník , 61. D. Holub
9

V prvním jarním kole divize E zajížděl Kostelec na Hané na půdu Rýmařova. Hosté v zápase nakonec zvítězili rozdílem jediné branky, když o výhře svého týmu rozhodl brankou v 61. minutě Denis Holub.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas plný nepřesností rozhodl gól Skalníka

V úvodu zápasu diváci viděli fotbal plný nepřesností. Zkrátka typické první jarní kolo. První kloudnou šanci si vypracoval hned ve 3. minutě Závodný, ale branku domácího týmu přestřelil. 

Na další šanci se čekalo dlouhých 30 minut až do doby, kdy na hranici šestnáctky vzal celou akci na sebe Jan Skalník a míč přesně uklidil k zadní tyči - 0:1. Domácí mohli v samotném závěru první půle vyrovnat, nicméně Jeřábek ve vyložené příležitosti mířil těsně vedle tyče. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro hostující Kostelec.

Brzké srovnání a rozhodující gól Holuba

Do druhého poločasu vstoupili domácí ukázkově. Střídající Roman Marek si všiml vysunutého brankáře a střelou z poloviny hřiště jej překvapil a vyrovnal stav zápasu na 1:1.

Tento tvrdý direkt hosty nepoložil a záhy se dokonce mohli znovu ujat vedení, k jejich smůle však Pitron skvěle zasáhl proti střele Gábora. Podobně skvělý zákrok na druhé straně předvedl Bárta, který v samostatném úniku vychytal Jeřábka.

A tak rozhodla akce z 61. minuty. Hosté rychle rozehráli nepřímý kop a z rychlého brejku se prosadil Denis Holub1:2. V závěru pak byla hra rozkouskovaná, což rozhodně nepřispívalo snahám domácích o vyrovnání. Stav 1:2 tedy zůstal až do závěrečného hvizdu.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
V. Pitron [-] - J. Holčák [-] (46. R. Marek [-] ) , T. Palys [-] , J. Kocúr [-] , D. Furik [-] , T. Furik [-] , P. Jeřábek [-] , M. Křepelka [-] (55. P. Kršek [-] ) , P. Navrátil [-] , L. Zifčák [-] (74. M. Němec [-] ) , K. Kocúr [-]

TJ FC Kostelec na Hané
M. Bárta [-] - M. Škrabal [-] , J. Ondroušek [-] , J. Skalník [-] (76. M. Procházka [-] ) , D. Preisler [-] , P. Gábor [-] (90. M. Brhel [-] ) , D. Holub [-] (68. A. Klimeš [-] ) , L. Závodný [-] , D. Zbožínek [-] , M. Popelka [-] , T. Konečný [-] (68. D. Hruban [-] )

ŽK: 23. D. Furik , 61. V. Pitron , 86. K. Kocúr - 74. J. Skalník , 83. A. Klimeš , 87. D. Hruban , 94. M. Bárta .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Dorušák Petr - BRÁZDIL Petr, DOLEŽAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích