0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

16.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Galapředstavení Jakuba Mlčáka rozhodlo o výhře Holešova


Branky


9

Veškerou pozornost v tomto zápase na sebe strhl hostující Jakub Mlčák. Ten hned čtyřikrát rozvlnil síť domácí branky a rozhodl o pohodlné výhře Holešova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mlčoch ke konci poločasu nastartoval výhru Holešova

Dlouho to přitom na gólové hody nevypadalo. V utkání byl aktivnější hostující Holešov, jenž musel dobývat obranu Nového Jičína. Hostům však dlouho scházela třešnička v podobě vstřelené branky.

Vše změnil jediný muž - Jakub Mlčoch. Ten si ve 42. minutě naskočil na rohový kop a s přispěním domácího hráče nasměroval míč do sítě - 0:1. Pro domácí to byla velká rána těsně před konem poločasu. Do kabin tak odcházeli veseleji hosté z Holešova.

Další tři branky Holešova

I ve druhém poločase byli aktivnější hosté, u všeho podstatného pak byl Jakub Mlčák. Ten se nejprve v 71. minutě nejlépe zorientoval ve vápnu soupeře a po přímém kopu, jenž brankář Hub stačil pouze vyrazit, se dostal k míči a z dorážky jej nasměroval přesně k levé tyči - 0:2.

Jakub Mlčák pak o osm minut později zkompletoval hattrick. To, když se k němu opět ve vápně odrazil míč, tentokrát po dlouhém autovém vhazování, a z bezprostřední blízkosti nedal domácímu brankáři šanci zasáhnout - 0:3.

Poslední hřebíček do rakve přibil Jakub Mlčák v 88. minutě, kdy se k němu snesl přetažený centr a na zadní tyči se z voleje nemýlil - 0:4. Jakub Mlčák tak v zápase sebral veškerou pozornost na sebe a rozhodl o výhře Holešova nad Novým Jičínem v poměru 4:0.



Ohlasy k zápasu



SFK Elko Holešov
Alois Skácel (trenér): Kluci nastoupili koncentrovaně, bez zbytečných chyb. Prostě hráli jednoduše, což na malém hřišti je důležité, vyhnuli jsme se zbytečným ztrátám. Domácí hráli z bloku a k překonání jejich obranného valu nám pomohly standardky a tlak na míči. Další větší šance spálili Uhřík s Kovářem, i tak jsem za čtyřgólovou výhru moc rád. Rozhodla koncentrovanost celého týmu, i proto náš gólman nemusel řešit nic závažného. Kéž by to klukům vydrželo i dál.



Sestavy


FK Nový Jičín
A. Hub [-] - D. Korytář [-] , M. Bartoň [-] (79. D. Cagaš [-] ) , F. Štefek [-] , M. Janovský [-] , M. Cacek [-] (71. A. Toure [-] ) , P. Hurta [-] , A. Onyechere [-] (65. M. Palla [-] ) , O. Adebayo [-] , T. Magdon [-] , F. Nippert [-]

SFK Elko Holešov
J. Šiška [-] - M. Miklík [-] , M. Kovář [-] , V. Gettler [-] (71. R. Jadrníček [-] ) , J. Mlčák [-] (89. M. Pirkl [-] ) , T. Zakopal [-] , I. Semenyna [-] , R. Paštěka [-] (58. A. Hlobil [-] ) , M. Třasoň [-] , S. Daněk [-] , T. Uhřík [-] (89. M. Gerát [-] )

ŽK: 18. M. Janovský , 26. F. Nippert , 83. M. Palla .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PAVLICA Jiří - SMÝKAL Miroslav, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích