1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 14:30

16.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

HFK Olomouc rozhodlo o dělbě bodů se Vsetínem v samotném závěru


Branky


9

První jarní kolo Divize E proti sobě postavilo týmy HFK Olomouc a Vsetína. Dlouho to vypadalo, že všechny tři body si domů odveze hostující Vsetín, jeho plány ale zhatilo vyloučení a pozdní vyrovnávací branka Kachlíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

První půle začala z obou stran opatrně. Nutno podotknout, že se hrálo na poměrně dobře připraveném povrchu, který v prvním jarním kole ani jeden z týmů nikterak neomezoval.

Více ze hry měli opticky hosté, i přesto to byli na druhé straně domácí, kteří se mohli ujat vedení. To, když z rychlého brejku zakončoval Kachlík, brankář Hamza ale svůj tým podržel a míč za svá záda nepustil.

Do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Druhá půle nabídla dvě branky a vyloučení

I do druhé půle vstoupili lépe hosté a byli za to odměněni úvodní brankou zápasu. V 56. minutě dostal Vít Mlýnek dlouhý pas za obranu, obhodil si brankáře a v poklidu uklidil míč do prázdné brány - 0:1.

O devět minut později po špatně rozehraném rohovém kopu utíkali do brejku hráči domácího týmu. V postupu je ale zastavil nevybíravým zákrokem zezadu Jiří Vítek, jenž od sudího ihned obdržel červenou kartu. Vsetín tak šel do deseti.

I přes početní nevýhodu zůstal Vsetín i nadále aktivní a dokonce mohl dvacet minut před koncem Strachoň rozhodnout o výhře svého týmu. Ve velké šanci ale neuspěl. A tak to byli domácí, kteří početní převahu zúročili a dostali soupeře pod velký tlak. Tento tlak zúročil ve vyrovnávací branku Marek Kachlík, jenž se nejlépe zorientoval ve vsetínském vápně a po závaru před brankou uklidil míč do sítě - 1:1.

Otoči skóre se domácím už nepodařilo, týmy se tak rozešly smírně po remíze 1:1.

 



Ohlasy k zápasu



FC Vsetín
Lukáš Pazdra: Hřiště bylo ve výborném stavu na začátek jara. Vítr nás dost brzdil, byl to typicky první jarní zápas. Hodně se vyčkávalo a měli jsme dost nevynucených chyb a nedohraných akcí. V prvním poločase jsme neměli potřebné zakončení. Ve druhém poločase po přihrávce za obranu a náběhu jsme šli po pěkné akcí Vítem Mlýnkem do vedení. Škoda červené karty, kdy jsme to měli řešit po brejku domácích jinak. Paradoxně v deseti jsme měli nejlepší pasáž utkání. Hru jsme ovládli a měli jsme náznaky šancí. Domácí hrozili až v posledních deseti minutách. Domácí vsadili na jednu kartu a měli tlak. Museli jsme to hodně uskákat. Nepohlídali jsme po jedné standardce odražený míč. Šahali jsme po třech bodech, ale hráli jsme 25 minut o deseti. Bod z venku bereme, ale když se vede 0:1, tak jsme to chtěli dohrát.



Sestavy


1. HFK Olomouc
D. Šarman [-] - O. Zeman [-] , R. Machala [-] , A. Zdráhal [-] (61. V. Novotný [-] ) , D. Pavelka [-] , T. Svrčina [-] , J. Tylich [-] , R. Vejvoda [-] , J. Kadlec [-] , M. Kachlík [-] , P. Purzitidis [-]

FC Vsetín
T. Hamza [-] - A. Bahounek [-] (87. P. Mikuš [-] ) , M. Mlýnek [-] , V. Mlýnek [-] (73. D. Hnilo [-] ) , T. Mlýnek [-] , O. Strachoň [-] , D. Venený [-] , J. Pafka [-] , J. Matyáš [-] , D. Dulík [-] , J. Vítek [-]

ŽK: 9. O. Zeman , 58. M. Kachlík , 59. P. Purzitidis - 84. M. Mlýnek , 89. T. Hamza . ČK: 65. J. Vítek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - SCHNEIDER Pavel, PETRÁSEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích