M. Sedlák 88. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 15:00

21.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/SESTŘIH: Snížení z penalty a první utkání bez hodu


Branky


88. M. Sedlák (p.) - 40. M. Drenka , 58. L. Rogožan
7

Ve 21. kole přivítalo Blansko Start Brno. Blanečtí zatím v každém jarním utkání dokázali bodovat, zastavit to mohl Start Brno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějný závěr, nepovedená střela

Blansko začalo utkání aktivně a hned v první minutě se míč ocitl v bráně Startu. Gimsay se prodral obranou hostí a zakončil, rozhodčí Ehrenberger ale viděl hru rukou nigériského hráče, a gól tak platit nemohl. Na druhé straně v 9. minutě Rogožan spadl ve vápně po souboji se Smrčkou, ale rozhodčí spíše viděl hereckou vložku Rogožana než skutečný faul domácího kapitána. Blansko bylo nadále aktivní, ale nebylo schopné si vypracovat nějakou vážnější brankovou příležitost. Naráželo na dobrou obrannou hru Startu. Ten mohl ve 24. minutě otevřít skóre, neboť se mu naskytly 3 velké šance. V první se ocitl Rogožan, který upaloval sám na Kubicu, ten ale fantasticky padl na zem a vyškrábl míč. Situace ale vypadala tak, že je hostující útočník v jasném ofsajdu. Druhou šanci zlikvidoval kapitán Smrčka skvělým skluzem v přečíslení Startu 2 na 1. Poslední šanci lapil skvělým reflexivním zákrokem Kubica, který se natáhl k tyči po hlavičce Dudy. Blansko nevyužilo největší příležitost ve 36. minutě. Přečíslení vedl Sedlák, který posunul na Gimsaye doleva. Jeho střelu zblokoval jeden z hostujících obránců, a ta jen těšně neskončila za brankovou čárou. Akce pokračovala, ale Jambor míč mezi tři tyče neusměrnil, a tak přišel trest. Ve 40. minutě po ztrátě míče na útočné polovině Start vytěžil prudkou ranou těsně pod břevno roh, Kubica měl práci míč vytěsnit mimo bránu. Z následného rohu se hosté prosadili, protože pumelice z poza vápna doskákala k Marku DRENKOVI, který propálil Kubicu k pravé tyči – 0:1. Navýšit vedení mohl Rogožan, ale ve 44. neusměrnil do prostoru brány skákavou střelu z voleje.

Vybojovaná výhra

Do druhého poločasu nastoupilo Blansko opět aktivně, ale jejich snaha nebyla dostatečná, chyběl i nějaký střelecký pokus navíc. Navíc se Start dostal v 58. minutě do vedení o 2 branky. Po ztrátě míče poslal do otevřené obrany Šumbera skvělý míč na Lukáše ROGOŽANA, který uspěl v souboji proti Kubicovi a zavěsil - 0:2. Ve zbytku druhé půle se toho mnohé nedělo, až v závěru, v 83. minutě, měl na kopačce snížení Jaroš, ale jeho pokus zlikvidoval Jícha v bráně Startu. Toto byla určitě největší šance, kterou si Blansko vypracovalo. Nakonec ale přece jen blanenští snížili, když v 86. minutě zahrál hostující hráč rukou ve vápně a penaltu proměnil bez problémů Martin SEDLÁK - 1:2. Hra Blanska se v závěru změnila a domácí kouč vyslal všechny hráče do útoku. Start mohl potrestat 2 propady v obraně Blanska a řítil se do velkých šancí, ale skóre se už nezměnilo. Start si závěr utkání pohlídal a vybojoval v Blansku výhru 2:1.

 

 



Sestavy


FK Blansko
D. Kubica [-] - O. Porč [-] - F. Kocůrek [-] (55. M. Kamenský [-] ) , F. Smrčka [-] , K. Jaroš [-] (83. J. Novák [-] ) , M. Sedlák [-] - M. Gimsay [-] (55. O. Šedivý [-] ) , J. Tulaydan [-] , S. Studený [-] (67. D. Blažík [-] ) , R. Rajčinec [-] (55. T. Chyla [-] ) , D. Jambor [-] -

TJ Start Brno
F. Jícha [-] - D. Pus [-] , P. Duda [-] , T. Praks [-] - Š. Šumbera [-] , L. Kaláb [-] (72. M. Březina [-] ) , D. Strnad [-] , S. Vantuch [-] , M. Papež [-] - L. Rogožan [-] (60. L. Kos [-] ) , M. Hladký [-] (21. M. Drenka [-] )

ŽK: 30. K. Jaroš , 67. F. Smrčka - 27. S. Vantuch , 51. M. Drenka , 67. Š. Šumbera , 75. L. Kos , 86. P. Duda .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - GREČMAL Michal, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích