P. Rubý 88. (p.)
1:2
(0:2)
29. L. Ezeh
38. L. Ezeh
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 15:30

21.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/ROZHOVOR: Nosítka v akci a penalta v závěru


Branky


88. P. Rubý (p.) - 29. L. Ezeh , 38. L. Ezeh
8

21. kolo mezi Frýdkem a rezervou Karviné toho nabídlo vcelku hodně. Kromě zranění a skvělého výkonu Luckyho Ezeha, nabídlo utkání i penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva fíky

Už ve 4. minutě zahrozili hosté, kteří střelou zpoza šestnáctky chtěli prověřit brankáře Lasáka, ale pokus jednoho z hráčů mířil vedle brány. V téže minutě tentokráte už hostující Ezeh prověřil domácího brankáře, jeho přízemní střela skončila v náruči Lasáka. Střela domácích v 6. minutě už to vypadalo, že brankář Ciupa míč mimo svou bránu nevyrazí, ale nakonec se mu to povedlo a poradil si i s následnou dalekonosnou střelou a míč si stáhl do náruče. V prvních patnácti minutách oba týmy hráli s vysunutým presingem, hra byla víceméně vyrovnaná s menšími náznaky karvinských. Ve 20. minutě zajímavou střeleckou možnost si připravili frýdečtí, volej domácího hráče vyrazil na roh Ciupa. Ciupa si poradil i s následnou hlavičkou z přímého kopu. Skóre karvinští otevřeli těsně před půl hodinou utkání, když po závaru před brankářem Lasákem si našel míč Lucky Ezeh a míč dotlačil do brány, nutno dodat že Lasák měl míč mít - 0:1. Ve 39. minutě z lehce hraniční, ale pěkné kombinační akci dal svůj druhý gól Ezeh a zvýšil na 0:2. Hosté tedy odcházeli do šaten výrazně spokojeni, kdežto domácí opět dokazovali, že je trápí koncovka v úvodních zápasech jara.

Zranění a penalta

Do druhé půle poslal trenér Karviné Lubomír Luhový hned dva čerstvé hráče, do hry se místo dvougolového Ezeha dostal polský útočník Brzóska a místo Ayaosiho do hry vstoupil Šimon Byrtus. Vstup do druhého poločasu byl od domácích docela odvážný, už ve 48. minutě prověřil brankáře Ciupu jeden z domácích, jenomže střela neměla žadnou razanci, takže s ní Ciupa neměl žádný problém. Další pokus po levé straně opět skončil v náruči hostujícího brankáře. Hosté pak prověřili velmi sympatickým pokusem brankáře Lasáka, který předvedl skvělý zákrok. Lehce po 60. minutě bohužel museli do akce nosítka, když jeden z hráčů spadl na kotník Janjušovi a domácí hráč nebyl schopný na nohu došlápnout, proto byl odnesen na nosítkách. Domácí se snažili se zápasem něco ještě udělat, ale jako by jim došel dech, nakopnout je mohla příležitost na snížení v 87. minutě, když po faulu hostů nařídil rozhodčí pro domácí pokutový kop. S pokutovým kopem si poradil Rubý a snížil na 1:2. To domácí nakoplo a tlačili se za vyrovnáním, v závěru jim dokonce Karviná darovala dvě standartní situace, ale ty frýdečtí využít nedokázali a své šance opět promarnili.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Trenér Robert Pištěk: "První půle nám úplně nevyšla, první gól byl zbytečný a druhý byl opět po naší nedůslednosti, stejně jako na úvod podzimu nás trápí i teď na úvod jara koncovka"




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
K. Lasák [-] - P. Rubý [-] , A. Gorčica [-] , T. Hykel [-] (77. A. Imider [-] ) , D. Bialek [-] , T. Janjuš [-] (56. M. Obuch [-] ) , M. Neumann [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] (67. E. Ogbu [-] ) , K. Michlík [-] (67. T. Kohut [-] ) , R. Coufal [-]

MFK Karviná B
J. Ciupa [-] - N. Trček [-] , M. Bielan [-] , P. Kačor [-] (91. M. Molitorisz [-] ) , E. Ayaosi [-] (46. Š. Byrtus [-] ) , L. Ezeh [-] (46. P. Brzóska [-] ) , M. Ojora [-] , D. Motyčka [-] , P. Zdunek [-] , R. Mikuš [-] (74. D. Jurga [-] ) , . Carneiro [-]

ŽK: 47. K. Michlík , 72. P. Rubý , 85. D. Bialek - 29. M. Bielan , 85. P. Kačor .
Počet diváků: 427. Rozhodčí: DUDEK Matěj - JURAJDA David, MALÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů