1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 10:30

20.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Červená karta výsledek nijak neovlivnila


Branky


9

Ve 20. kole přivítal Zlín na umělé trávě ve Vršavě SC Znojmo. Znojemští nezažívají zrovna nejlepší start do jarní části, jelikož se střelecky a bodově trápí. Po posílení se od tohoto ambiciózního týmu plného zahraničních hráčů čekalo mnohem více. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhá žlutá karta

Nedělní dopolední duel rozhodl už v 9. minutě Natchkebia, kterého poslal kouč Červenka se rozehrát po zranění. Béčku svým výkonem i brankou opravdu výrazně pomohl. Skvěle si ale počínal také brankář Bachůrek, který v prvním poločase za stavu 1:0 zneškodnil soupeři pokutový kop. Znojmo se po nepovedeném úvodu probralo a postupně převzalo otěže zápasu. K převaze mu pomohlo i vyloučení domácího útočníka Chibuikeho těsně před přestávkou.

Územní převaha

Zlíňané tak šli do druhé půle v oslabení, v deseti lidech to ale zvládli naprosto skvěle a soupeře do žádné extra velké šance nepustili. Hosté sice měli ve druhé půli územní převahu, kromě několika centrů a střel se ale k ničemu vážnějšímu nedostali. Domácí zadáci ale všechny střely zblokovali, další pokusy pochytal Bachůrek. Ševci se snažili hrozit z brejků či standardních situací, žádnou tutovku po změně stran ale neměli. I proto zůstavují všechny tři body za výhru 1:0 ve Zlíně.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Trenér David Hubáček: Kluci zaslouží pochvalu za to, jak to odpracovali. Většinu času běhali pouze bez balonu, ale po taktické stránce to zvládli skvěle. Bylo na nich vidět, jako moc nechtějí inkasovat a prohrát. Nakonec náskok uhájili a vyhráli,“

1. SC Znojmo FK
Trenér Rui Miguel Félix Amorim Reis: "Do zápasu jsme vstoupili trochu laxně. Prvních 10 minut patřilo lepšímu Zlínu, který se z druhého střeleckého pokusu v celém zápase dokázal i gólově prosadit! Pak už to ale byla jasná naše převaha. Ať už ve vyrovnaném počtu na obou stranách, tak i v soupeřově oslabení, jsme měli jasnou převahu. Ve vápně ale stále neumíme dělat ta nejlepší rozhodnutí, což je potřeba zlepšit. Prostory si sice nacházíme, ale v momentě finální přihrávky pak buď zvolíme špatné řešení, nebo špatně obsadíme zakončení akce. Liga je letos nesmírně vyrovnaná, každý už v této druhé polovině soutěže nějaké body ztratil. Budeme pracovat na tom, abychom byli konzistentnější a dokázali lépe zužitkovat ty nespočetné šance, které si tento tým dokáže vytvořit. V neděli doma se budeme spoléhat na vaši fantastickou podporu, fanoušci!"



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
Š. Bachůrek [-] - Z. Natchkebia [-] (46. R. Ovesný [-] ) , M. Slouk [-] , Š. Polášek [-] , R. Hamalčík [-] (85. E. Ndiaye [-] ) , M. Švach [-] (90. D. Červinka [-] ) , P. Kulíšek [-] , L. Bobčík [-] , C. Samson [-] , P. Hönig [-] , F. Jura [-]

1. SC Znojmo FK
F. Škugor [-] - D. Nzanza [-] (78. . Gomes [-] ) , V. Ferreira [-] , R. Afonso [-] , . De [-] (78. . Neto [-] ) , R. Bessa [-] (73. D. Quinvula [-] ) , B. Abdellaoui [-] (55. P. Velosa [-] ) , . De [-] , D. Abreu [-] , . Carneiro [-] , O. Silas [-]

ŽK: 16. C. Samson , 29. F. Jura , 73. Š. Polášek , 85. R. Hamalčík , 91. Š. Bachůrek - 20. . De . ČK: 43. C. Samson .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Tomanec Josef - DROZDY Luboš, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Adam Fila
Tip experta: výhra hostů

Zlín B - Znojmo ... výhra hostů. Znojma má velkou kvalitu a pokud naváže na výkon proti nám minulý týden, měli by naplno bodovat a připsat si do tabulky 3b, které je posunout o boj o čelo.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Znojmo si venku se Zlínem poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza