2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavanu nestačilo ani dvougólové vedení, nakonec mohl být rád za bod


Branky


1

Očekáváným zápasem mezi TJ Vltavanem Chvatěruby a AFK Veltrusy se v sobotu rozehraje 4. kolo Rebel III. třída skupiny B. Hosté z Veltrus jsou na tom velmi dobře střelecky, za dva úvodní zápasy vstřelili celkem 10 branek a zatím drží čisté konto co se týče obdržených branek. Domácí TJ Vltavan jsou také sto procentní, kdy mají 6 bodů na kontě. "Očekávám kvalitního soupeře, který v minulé sezóně bojoval o postup do poslední chvíle. Zápas bych hodnotil kvalitativně jako nadstandardní na poměry třetí třídy," takto predikoval kapitán domácího celku Petr Kouba před zápasem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté TJ Vltavanu Chvatěruby opět potvrdili sílu na domácím trávníku. Od úvodního hvizdu začali velmi aktivně. Jako první ale zahrozili hosté, kdy se do šance dostal hostující útočník Štofl, prázdnou branku hlavou netrefil. Hned z protiútoku se do šance dostal domácí Viktor Kyliánek a nechytatelnou střelou uklidil míč k tyči 1:0. To běžela 4. minuta. Vltavan byl při chuti a hlavně na pravé straně skvěle hrající Martin Žáček. Byl to právě tento hráč co se individuálně prosadil a hráči AFK Veltrusy ho museli faulovat ve vápně. Kopala se penalta. K penaltě se postavila nová posila Martin Žižka, ale jen slabou střelou nechal vyniknout hostujícího brankáře. Chybělo málo do konce prvního poločasu a znovu po akci na pravé straně se prosadil Martin Žižka 2:0. Tímto si splnil normu gól na zápas. Domácí tak šli do šatny s dvougólovým náskokem.

Do druhé půle mužstvo z Veltrus nastoupilo velmi aktivně. V zápase nemohl pokračovat kvůli zranění domácí kapitán Petr Kouba. Byla to citelná ztráta ve středu hřiště. Hosté vycítili šanci se zápasem něco udělat právě po standardní situaci. Právě po rohovém kopu se jim podařilo vstřelit kontaktní branku, kdy hlavou snížil Roman Hájek 2:1. Domácí hráči se těžko dostávali do hry, kterou předváděli v prvním poločase. Hráči Veltrusy měli výškou převahu a neustále nakopávali míče do vápna domácích. A tento styl se znovu vyplatil, kdy se opět hlavičkou prosadil Martin Sop 2:2. Nutno zmínit, asi nejlepší hráč hostujícího mužstva. Domácí Vltavan sahal po vítězství, když v poslední minutě trefil tyčku. Dva poločasy, v prvním lepší Vltavan a v tom druhém AFK, tak určily, že zápas skončil spravedlivou remízou.

 

Autor: Long Nguyen Thien Long



Ohlasy k zápasu


Vltavan Chvatěruby
Lukáš Verner, asistent trenéra: Je to strašná škoda, že takhle ztratíme dobře rozehraný zápas. Ale musíme být spokojení i za bod. AFK Veltrusy patří k favoritům na postup.




Sestavy


Vltavan Chvatěruby
T. Novák [-] - . Nguyen [-] (70. J. Flachs [-] ) , M. Žáček [-] , M. Žižka [-] , V. Kyliánek [-] , F. Kroupa [-] , P. Velek [-] , M. Lemon [-] , P. Kouba [-] (46. T. Kochman [-] ) , M. Klicman [-] , K. Gruncl [-]

AFK Veltrusy
P. Rieger [-] - V. Paveza [-] , L. Smetana [-] , P. Jareš [-] - M. Sop [-] , P. Král [-] , F. Hofman [-] (46. J. Pajkrt [-] ) , J. Jareš [-] - I. Štofl [-] , R. Hájek [-] - J. Jindřich [-] (22. J. Knoflíček [-] )

ŽK: 45. P. Velek , 88. M. Lemon - 79. L. Smetana , 84. V. Paveza , 90. P. Jareš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠMÍD Josef - GRUNCL Josef, BENATELLI Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Vltavan Chvatěruby 15 49:16 36
2 FK Čechie Kralupy n.Vltavou 15 50:18 31
3 TJ Sokol Dolany 15 62:18 31
4 TJ Sokol Hostín 15 51:16 30
5 SK Vojkovice 15 44:25 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Pán 21
2 Adam Švéda 18
3 Matěj Šenkýř 16
4 Martin Žižka 15
5 Jakub Pozler 13
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 43 65,2% 1
2 Radek Hruška 22 52,4% 0
3 Miroslav Liška 12 66,7% 0
4 Venca Likeš 11 61,1% 0
5 Filip Janíček 5 83,3% 0
Zobrazit celou tabulku