Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavicím doma zazpíval kanárek


Branky


15

Štítina dala v každém z poločasů po třech gólech a vysoko vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o tři branky

Bohuslavice v neděli přívítaly na svém hřišti Štítinu, která dosud neztratila ani jeden bod. V úvodních dvaceti minutách se hrála vyrovnaná partie. Jako první zahrozili domácí, když střela Kotzura mířila vedle. Po čtvrthodině hry vznikl po nepřímém kopu Kovala závar v hostujícím pokutovém území, který ale k ničemu nevedl. Hosté pak odpověděli po rohovém kopu Graigarčíka a hlavičce Majewského, kterou brankář Večerek vyrazil u levé tyčky. Ve 22. minutě si Koval všiml, že brankář Martin Vitásek je mimo branku a snažil se ho přehodit, leč bez úspěchu. Vedoucí celek tabulky ze Štítiny se dostal do vedení ve 23. minutě, když brankář Večerek špatně odkopl míč k Sakmarovi, a ten bodlem posunul míč do prázdné branky – 0:1. Domácí mohli srovnat po nepřímém kopu Šramela, když Koval poslal míč vedle tyčky. Ve 33. minutě hostující Vala už dostal míč za brankáře, ale Šramel jej vykopl z brankové čáry. Ve 34. minutě si pak na rohový kop Grigarčíka naskočil Majewski a hlavou poslal balon do kasy – 0:2. Další hostující loženku spálil Sakmar. Ve 44. minutě si Adam Janoš vylámal zuby na hostujícím brankáři Martinu Vitáskovi. A platilo pak známé pořekadlo nedáš dostaneš. V závěru prvního poločasu začal Sakmar kombinační akci, pak míč přiťukl Valovi, který ho ve vápně poslal kolem brankáře k Bartuskovi, jenž měl lehkou práci míč poslat do prádzné brány – 0:3.

Štítina vedení navýšila

Hned v úvodu druhého poločasu po zaváhání domácího gólmana Večerka pohodlně skóroval Vala – 0:4. Další hostující šanci zahodil Sakmar. Po něm byl neúspěšný i Vala. V 57. minutě vystřelil domácí Koska do náruče Martina Vitáska. Po hodině hry se odtažený míč dostal k Markovi Vitáskovi, který z první vystřelil a ruku domácího hráče se míč odrazil do sítě – 0:5. Hned po svém nástupu na hřiště zahodil svůj únik Vavrečka. V 70. minutě vychytal Martin Vitásek samostatný nájezd Janu Janošovi. Šestý hřebíček do domácí rakve zatloukl po samostatném nájezdu Vala – 0:6. V 75. minutě po nahrávce Kosky střílel nad Koval. Štítina se pak připomněla šancemi Marka Vitáska a Vavrečky. Šest minut před koncem pak střela Mičky ze třiceti metrů prověřila pozornost gólmana Martina Vitáska. 

 

Bohuslavice jedou v příštím kole do Hlavnice. Štítina bude hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
František Fiurášek (hlasatel): Štítina ne náhodu vede tabulku a uměla trestat naše chyby.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Do dvacáté minuty to bylo vyrovnané. My jsme začali nervózně. Poté, co jsme dali branku, jsme začali hrát naši hru a zápas byl jednoznačný pro nás.



Sestavy


SK Bohuslavice
M. Večerek [-] - P. Cigán [-] (46. J. Janoš [-] ) , T. Koska [-] , M. Šramel [-] (48. A. Ohřál [-] ) , V. Janoš [-] , P. Štefek [-] (75. O. Mika [-] ) , Š. Dudek [-] , M. Benek [-] , V. Mička [-] , D. Kotzur [-] (29. A. Janoš [-] ) , M. Koval [-] (46. M. Faika [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Sakmar [-] , A. Bartusek [-] (59. D. Vavrečka [-] ) , O. Kurka [-] (79. J. Grussmann [-] ) , T. Těžký [-] (40. M. Vitásek [-] ) , R. Grigarčík [-] , D. Vala [-] , P. Kunczik [-] , P. Dřizgevič [-] , J. Majewski [-] , D. Vitásek [-]

ŽK: 42. P. Štefek - 39. D. Vala , 43. A. Bartusek , 74. D. Vavrečka .
Hráči zápasu: J. Majewski , P. Kunczik , M. Vitásek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PRETSCH Adam, NEVŘELA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra hostů

Štitina zatím nenašla porazitele, a to se nezmění ani to tomhle zápase.

Tip: výhra hostů