3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice využily dlouhou přesilovku a vyhrály


Branky


18. D. Kotzur , 47. J. Kozel , 91. V. Mička - 80. Z. Šmalec
14

Bohuslavice vedly po půli o jednu branku. Ve druhém hned náskok navýšily. Soupeř se nevzdával a snížil. Poslední slovo měli opět domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice po půi vedly o jednu branku

Bohuslavice v derby zápase přivítaly mužstvo z Kozmic. Už v první minutě se prodíral po pravé straně hřiště domácí Kotzur, jehož pokus srazila obrana hostů na roh. Důležitý okamžik zápasu přišel v sedmé minutě, když byl faulován Mikettou domácí Koska. Rozhodčí bez váhání vytáhl červenou kartu a Mikettu vyloučil. Z následného přímého kopu pak Koval střílel do tyče. Hosté ale nezalezli a ve 13. minutě po centru Hrušky střílel nad bránu Janík. V 17. minutě se dostal do šance bohuslavický Vojtěch Janoš, který už sice brankáře Lýka překonal, ale obránce míč mířící do brány zametl do bezpečí. Domácí se dostali do vedení v 19. minutě, když z pravé strany vyslal Kozel do úniku Kotzura, který svůj samostatný nájezd s přehledem proměnil – 1:0. Ve 23. minutě nastala pro hoty další komplikace, když se zranil gólman Lýko a do brány šel náhradní brankář Koval. Ten už za čtyři minuty musel čelit tvrdé střele Kozla. Hned za minutu pálil Kotzur, ale jeho pumelice byla sražená do autu. Po půlhodině hry odcentroval Gai a Hruška hlavou těsně minul domácí branku. Pět minut před pauzou pak Janík před brankářem přehodil bránu. V závěru poločasu vysunul Kozel Kosku za obranu, ale ten mířil těsně vedle. 

Bohuslavice vedení navýšily

Další branku přidaly Bohuslavice hned po přestávce, když po přesné nahrávce zprava uklízel míč do prázdné branky Kozel – 2:0. Kozmice i v deseti ale nehodily flintu do žita. V 50. minutě nedokázal přžes Kolondru míč do sítě Janík a nedokázal se prosadit pak ani Dihel. Po hodině hry pak prověřil domácího brankáře Večerka Kolondra. Dvacet minut před koncem pak po rohovém kopu lízla hlavička Šmalce brankovou konstrukci domácích. Za dvě minuty Mička našel na levé straně domácího Kovala, který přestřelil hostující branku. Kozmice snížily deset minut před koncem, když si na rohový kop vyskočil nejvýše Šmalec, a zakončil svou hlavičku na zadní tyč - 2:1. Kozmice se pak snažily hrát vabank, ale k vážnější příležitosti se už nedostaly. Bohuslavice získaly definitivní klid až v nastavení, když Mička lišácký z třiceti metrů vymetl pavučiny z hostující branky – 3:1.

 

Bohuslavice budou příští kolo hostit Štítinu. Kozmice jedou do Březové. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
František Fiurášek (hlasatel): Výhra byla vydolovaná, ale zasloužená.

TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Zápas ovlivnila červená karta ze šesté minuty, která asi byla zasloužená. Soupeř se pak ujal vedení, ale my jsme dokonce poločasu mohli asi dvakrát vyrovnat. Pak nám nevyšel začátek druhého poločasu, kdy jsme dostali po zbytečné chybě zbytečný gól. Domácí jako by přestali hrát, a my jsme měli pár šancí. Ujala se ta deset minut před koncem. My jsme se ale už pak už k ničemu extra nedostali. Při hře vabank jsme dostali třetí branku.



Sestavy


SK Bohuslavice
M. Večerek [-] - T. Koska [-] , M. Šramel [-] , P. Štefek [-] (83. A. Ohřál [-] ) , V. Janoš [-] , J. Kozel [-] (51. J. Krajíček [-] ) , Š. Dudek [-] (46. J. Janoš [-] ) , M. Benek [-] , V. Mička [-] , D. Kotzur [-] (46. M. Faika [-] ) , M. Koval [-] (90. A. Janoš [-] )

TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] (23. D. Koval [-] ) - J. Toman [-] , T. Gai [-] (87. R. Velc [-] ) , J. Kolondra [-] , J. Mlýnek [-] (56. M. Guřan [-] ) , M. Daněk [-] , Z. Šmalec [-] , A. Dihel [-] , D. Hruška [-] (46. D. Hurina [-] ) , A. Miketta [-] , J. Janík [-]

ŽK: 38. V. Janoš , 68. M. Šramel , 85. J. Krajíček , 91. T. Koska - 10. T. Gai , 68. J. Janík . ČK: 6. A. Miketta .
Hráči zápasu: M. Večerek - D. Hruška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PRASEK Beno, ULRICH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tady se změnil pořadatel zápasu, ale myslím si, že i tak zápas skončí remízou.

Tip: remíza