2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fajkus čtyřmi góly zajistil výhru Žimrovic


Branky


36. V. Mička , 85. J. Janoš - 3. L. Fajkus , 34. L. Fajkus , 48. L. Fajkus , 90. L. Fajkus
13

Po prvním poločase vedly Žimrovice o jednu branku. Ve druhém hned vstřelily další branku. Domácí sice před koncem snížili, ale poslední slovo měli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice šly do vedení

Bohuslavice na svém hřišti přivítaly v neděli mužstvo ze Žimrovic. Žimrovice se dostaly do vedení už po třech minutách, když Lukačovič poslal do brejku Fajkuse, který z pravé strany křižnou střelou překonal brankáře Večerka – 0:1. V 10. minutě pak hostující Lukáš Škrobánek netrefil z osmnácti metrů branku. Hned za minutu prověřil gólmana Šehoviče střelou z otočky Kozel. Ve 12. minutě se uvolnil domácí Mička, ale střílel jen těsně vedle. Za šest minut nepřímý kop Kovala skončil jen v náručí brankáře Šehoviče. Stejně skončil i přímý kop Kovala ze 29. minuty. Ve 34. minutě ztratili domácí míč, zmocnil se ho Lukáš Škrobánek, který pak na hranici vápna nahrál nabíhajícímu Fajkusovi, který procedil balon do sítě – 0:2. Za dvě minuty se dostal Kozel před brankáře Šehoviče, který mu jeho dva pokusy zneškodnil, ale na dorážku Mičky už nestačil – 1:2. Dvě minuty před přestávkou se řítili na Šehoviče Tilleczek s Kozlem, ale prvně jmenovaný nedokázal brankáře prostřelit. 

Žimrovice výhru pojistily

Hned zkraje druhé části se Fajkus zbavilo kličkou obránce a střelou ze čtrnácti metrů poslal balon přímo pod víko – 1:3. V 55. minutě se dostal před domácího brankáře Večerka Lukáš Škrobánek, ale nastřelil jen brankáře. Za osm minut aktivní Mička střílel z šestnácti metrů těsně vedle. Dvacet minut před koncem se za domácí obranu dostal Lukáš Škrobánek, ale přehodil sice brankáře, ale míč skončil těsně vedle. V 80. minutě pak střela žimrovického Jakuba Černého doplachtila těsně nad branku. Pět minut před koncem pak z nepřímého kopu našel Vojtěch Janoš hlavu Jana Janoše, který vykřesal jiskérku naděje pro domácí – 2:3. V poslední minutě pak domácí zahrávali roh, míč se odrazil k Fajkusovi, který z velké dálky přehodil vyběhnuvšího brankáře Večerka – 2:4.

 

Bohuslavice v příštím kole jedou do Kozmic. Žimrovice budou hostit Březovou.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
František Fiurášek (hlasatel): Opět se budu opakovat. Pokud nebudeme proměňovat šance, tak nemůžeme myslet na body.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Byli jsme o něco lepším týmem. Vytvořili jsme si spostu dalších šancí, ale špatnou koncovkou jsme z toho udělali zbytečné drama. Výhru považuji za zaslouženou.



Sestavy


SK Bohuslavice
M. Večerek [-] - T. Tilleczek [-] (62. J. Janoš [-] ) , V. Janoš [-] , J. Kozel [-] , Š. Dudek [-] (62. P. Štefek [-] ) , M. Benek [-] , V. Mička [-] , D. Kotzur [-] , M. Koval [-] , J. Kanovský [-] (72. M. Vitásek [-] ) , I. Dominik [-] (78. M. Faika [-] )

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] (90. D. Lakomý [-] ) , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] (89. A. Dušek [-] ) , M. Režnar [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-] , P. Škrobánek [-]

ŽK: 78. J. Janoš - 50. J. Hertel , 81. J. Lukačovič .
Hráči zápasu: V. Mička - L. Fajkus .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: ADAMČÍK Petr - HLADÍK Miroslav, ZAJÍČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Damir Šehovič
Tip experta: výhra hostů

Pro mě návrat a vzpomínka na působení ve zdejším klubu, když jsem byl propůjčen na hostování z druholigového Hlučína a zde se hrála divize. Bohuslavice jsou nováčkem,takže nevím co od nich čekat. Předem se jim omlouvám, ale my tam zvitezime.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích