2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání, ve kterém chtěly oba celky vyhrát, skončilo plichtou


Branky


5

Hostující fotbalisté chtěli navázat na minulý venkovní zápas v Jalubí, který vyhráli. Nakonec však brali pouze bod 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z nenápadné akce poslal Čech Slovácko do vedení

První branka byla k vidění ve 34. minutě. Z nenápadné akce a zejména díky špatnému pokrytí obránci hostů, se do šance dostal Čech a svou akci taky zakončil. Hned minutu nato však srovnal výstavní trefou Trúnek. Obešel dva hráče a střelou ze střední vzdálenosti zakončil. Skóre tak bylo srovnáno a čekalo se, co předvedou domácí. Ve 43. minutě se po centru domácích prosadil Kříž a vrátil domácím jednobrankové vedení. To bylo v prvním poločase všechno.

Díky nádhernému góla Trúnka berou hosté bod

Ve druhém poločase byli aktivnější hostující hráči. Vyrovnání přišlo na řadu v 62. minutě, kdy se krásnou střelou z dálky prosadil Trúnek a stanovil tak konečné skóre zápasu na 2:2. K vidění byl pohledný fotbal, který tak nakonec skončil spravedlivou remízou pro oba celky. 



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko C
Radek Blažek: Bylo z naší strany hodně nepřesností. První poločas celkem solidní. Dali jsme z nenápadné akce gól. První poločas celkem fajn. Druhý už tak dobrý nebyl. Z velké dálky nádherný gól. Neříká se mi to dobře, ale remíza zasloužená.

TJ Sokol Březová
Dušan Bruštík: Chtěli jsme navázat na výhru v Jalubí, ale věděli jsme, že proti Slovácku to nebude nic lehkého. První poločas měli uzemní převahu a více ze hry domácí. Druhý poločas jsme hru vyrovnali a převážně se hrálo mezi šestnáctkami. Domácí měli několik zajímavých protiútoků, které naše obrana vyřešila. Ve dvou situacích, kdy na mě postupovali sami, mohli navýšit skóre, ale já je vychytal. Ač jsme si chtěli odvézt všechny body, tak utkání remíza odpovídá a je spravedlivá. S bodem jsme spokojení.



Sestavy


1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - M. Svoboda [-] , J. Obdržálek [-] , R. Vagdal [-] , P. Kříž [-] , T. David [-] , M. Zatloukal [-] , F. Čech [-] , O. Vašek [-] , R. Blažek [-] , M. Mareček [-]

TJ Sokol Březová
D. Bruštík [-] - P. Trúnek [-] , M. Holboj [-] , P. Habánik [-] , O. Kučera [-] , T. Ševčík [-] , J. Smítal [-] , D. Čaňo [-] , P. Blažek [-] , B. Bruštík [-] , M. Křeháček [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Řihák Pavel - HRUŠKA Martin (N), ZETÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Dušan Bruštík
Tip experta: výhra hostů

Budeme chtít navázat na vítězství v Jalubí a vyhrajeme o dva góly. 2:4

Tip: remíza

Tip: výhra domácích