Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 17:00

1.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezdenice doma otočily výsledek a získaly první 3 body do tabulky


Branky


6

Fotbalisté Nezdenic doma dokázaly zvítězit a berou všechny tři body. Naopak hosté odjíždí do sadů bez bodu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Hosté přijeli na hřiště Nezdenic v trochu obměněné sestavě, než na jakou jsme byli zvyklí minulou sezónu. Domácí naopak chtějí letos určitě bojovat o nejvyšší příčky, a tak to pro ně byla ideální příležitost.  Po úvodní oťukávačce z obou stran se ke slovu dostaly domácí Nezdenice, ale do žádné vážnější šance se neprobojovaly. Do kabin tak šly obě mužstva bez nějaké výraznější šance, která by mohla skončit gólem.

První se z gólu radovali hosté

Ve druhém poločase už jsme se přece jenom nějakých branek dočkali. První se ke slovu však dostalo Slovácko.  Po brejkové situaci na pravé straně hřiště hostující hráč nacentroval před vápno a nikým neatakovaný Blažek si zpracoval míč a z malého vápna zavěsil do horního rohu branky. V 64. minutě však bylo vyrovnáno. Domácí Hasoň nahrával před branku míč, který nedokázal udržet a ze závaru Coufalík vyrovnal. 5 minut na to opět Hasoň posílal míč před branku a do prázdné svatyně poslal míč tentokrát Kolínek. Na 3:1 pro domácí po téměř totožné akci zvyšoval opět Kolínek a stanovil tak konečné skóre zápasu na 3:1 pro domácí. Nezdenice tak dokázaly otočit nepříznivý vývoj zápasu a ukázaly tak, že v této sezóne se budou opět rvát o příčky nejvyšší.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nezdenice
Michal Vaculín: Hráli jsme rozhodně lépe než hostující Slovácko C. Slovácko mělo jednu jedinou šanci, ze které bohužel pro nás padla branka. Nám se nedařily finální nahrávky. Musím uznat, že jsme předvedli moc dobrý výkon a ve výsledku se nám strašně oplatil nový trenér, který nám zařídil fyzickou kondici, protože Slovácko odešlo fyzicky po 70. minutě. Trojice rozhodčích odvedla dobrý výkon.

1. FC Slovácko C
Radek Blažek: Vletěli jsme na ně a začátek byl z naší strany celkem dobrý., akorát šance jsme si žádné nevytvořili. Hra se vyrovnala, Nezdenice klasicky skrze výškovou převahu hrozily hlavně z rohů a standartek, ty měly fakt nebezpečné. Druhý poločas byl vyrovnaný, dali jsme gól a místo abychom se zatáhli tak jsme se tlačili dopředu. Gól na 1:1 podle pomezních i většiny lidí, předcházel faul na brankáře, ale nic se nepískalo tak se na to vymlouvat nemůžeme. Tam se to lámalo a šli jsme psychicky dole a pak jsme dostali další dva góly. Šlo u nás vidět, že oproti loňsku byla obměněná sestava, takže to asi chvilku potrvá, než si na sebe zvykneme. Nicméně máme aspoň na čem pracovat.



Sestavy


TJ Sokol Nezdenice
M. Vaculín [-] - P. Kociňák [-] , M. Coufalík [-] , J. Uličník [-] , M. Pavlis [-] , O. Šašinka [-] , M. Kolínek [-] , M. Kolínek [-] , R. Jančář [-] , J. Zýka [-] , Š. Bartoš [-]

1. FC Slovácko C
T. Lako [-] - R. Blažek [-] , T. Procházka [-] , T. Blažek [-] , M. Mareček [-] , M. Svoboda [-] , R. Vagdal [-] , V. Šišák [-] , F. Čech [-] , O. Vašek [-] , P. Kříž [-]

ŽK: 36. Š. Bartoš , 65. J. Zýka - 65. T. Lako .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Řihák Pavel - KOROLOVYCH Volodymyr, HODULÍK Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Feriis Sánchez
Tip experta: výhra domácích

Pokud nastoupí hosté ve stejně slátané sestavě jako v přátelském utkání proti Buchlovicím, tak jsou podle mě bez šance. Pokud nastoupí opory jako Mareček, Blažek, R. Čech, tak by bodík urvat mohli. Jelikož ale těžko říct, jestli nastoupí nebo ne, tak věřím spíše ve výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích