Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 13:00

5.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Lubná se osamostatnila na čele tabulky


Branky


5

Rozjetá Lubná přijela na zápas s rezervou Zborovic bez dosavadní ztráty bodu a o body nepřišli ani tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly přišly až ve druhé půli prvního poločasu

Hned v úvodu utkání se dostal do gólové šance domácí Dočkal, když šel sám na bránu, ale trefil jen tyčku a Šindelkovi se nepodařilo dorazit tak, aby poslal Zborovice do senzačního vedení. Poté se hra dost srovnala a začínala se obracet na stranu favorita z Lubné. Ve 30. minutě šli hosté do vedení, když zahrávali rohový kop a po něm se prosadil obránce Lubné Petr Chýla. Lubnou to ještě více nakoplo a začali si vytvářet více a více šancí. Ve 41. minutě donutili domácí k chybě, když na středu hřiště vypressovali rozehrávku domácích a dostali se šance, kterou dokázal proměnit Radim Scholz, a tak hosté šli do vedení 2:0. Za tohoto skóre se šlo do šaten.

Drtivý druhý poločas

Od začátku druhého poločasu se snažili domácí s výsledkem něco udělat, ale to se jim vymstilo, protože to nabídlo hostům mezery v obraně, která se začala hodně vysunovat a začali sázet jeden gól za druhým. V 51. minutě se po druhé v zápase prosadil Radim Scholz, v 53. nejlepší střelec soutěže Martin Ančinec. V 58. šli hosté již do vedení 5:0, když gól vstřelil Bronislav Železník, nejlepší hráč minulého kola podle hlasování fanoušků. Na 6:0 zvýšil ještě Michal Horák v 61. minutě, takže se Lubné povedlo vstřelit čtyři góly během deseti minut a z tohoto zápasu se stal obrovský debakl domácích. Zborovicím se už povedlo jen snížit z nohy Martina Šprni po chybné rozehrávce gólmana hostů. Zápas tak skončil 1:6 z pohledu domácích a Lubná připisuje další tři body do tabulky. Celkem jich mají 15 po pěti zápasech, a tak zůstávají stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


TJ Pilana Zborovice B
Martin Střelec: V úvodu utkání jsme si vypracovali vyloženou šanci kdy Dočkal šel sám na brankáře Maráka, bohužel trefil tyč a dorazit míč do prázdné brány se nepodařilo Šindelkovi. Ve 30. minutě jsme dostali gól z rohového kopu a po chybné rozehrávce ve středu hřiště ve 41. minutě hostující tým zvýšil na 2:0. Ve druhém poločase jsme chtěli s výsledkem něco udělat a tak se i stalo. Bohužel ne tak jak jsme si přáli. Soupeři jsme svým zkratovým jednáním v obraně nabídli během 10 minut 4 branky a bylo po zápase. V 71. minutě využil chybné rozehrávky brankáře hostí Martin Šprňa a upravil výsledek na konečných 1:6 ve prospěch Lubné. Upřímně musím říct, že kvalita byla na straně soupeře a nám nezbývá nic jiného než zabojovat o body v dalších zápasech. Doufám, že do těchto zápasů budeme nastupovat už v ustálené sestavě, protože doposud jsme neodehráli ani jeden zápas v ideální sestavě vlivem velkého množství zranění.




Sestavy


TJ Pilana Zborovice B
J. Kocourek [-] (53. V. Kerčák [-] ) - M. Frýdl [-] , T. Kojetský [-] , M. Šindelka [-] (74. M. Střelec [-] ) , O. Dvořák [-] , M. Dočkal [-] (46. M. Šprňa [-] ) , L. Uhrinovský [-] , M. Šprňa [-] , M. Plesník [-] , L. Bukový [-] , F. Dočkal [-]

FK Lubná 1959
J. Marák [-] - R. Scholz [-] (75. D. Bačinský [-] ) , I. Havlík [-] , M. Rybenský [-] , O. Kašík [-] , M. Ančinec [-] , J. Komárek [-] , M. Horák [-] , P. Chýla [-] , B. Železník [-] , P. Kulcsár [-] (63. A. Makový [-] )

ŽK: 36. T. Kojetský , 78. L. Bukový - 1. I. Havlík , 22. R. Scholz .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: ZÁVOJSKÝ Oldřich - CHYTIL Lukáš, MUCHA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Josef Ján Horký

Expert: Jiří Menšík
Tip experta: výhra hostů

Lubná bude favorit ve většině zápasu sezóny. Samozřejmě v těchto soutěžích záleží jak se hráči sejdou.

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku