3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 13:30

4.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rezerva Morkovic zůstává doma neporažena


Branky


5

Morkovicím se povedlo doma proti rezervě Zborovic udržet čisté konto a připisují si další tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup do utkání od hráčů Morkovic

Tento zápas rezerv Morkovic a Zborovic začal gólem, hned v 1. minutě se totiž prosadil Ondřej Hrnčíř z Morkovic a domácí tak okamžitě šli do vedení. Po tomto gólu byli domácí stále více a více na míči a hostům ze Zborovic nedali šanci na srovnání. Za celý poločas se jim nepovedlo dostat ani do jedné slibné šance, naopak Morkovice zvýšily svůj náskok na 2:0 ve druhé minutě nastavení prvního poločasu po gólu Radima Zápařky. Více se už nestalo a hráči B týmu Morkovic šli do kabin s nadšením a dvougólovým náskokem. 

Gól až v samotném závěru poločasu

Do druhého poločasu hosté prostřidali a snažili se snížit, ale bohužel pro ně se jim to nepodařilo. Sice se dostali do několika slibných šancí, ale žádnou z nich se jim nepodařilo využít. Asi v největší šanci se ocitl právě střídající Šindelka, který se ocitl na hranici velkého vápna a vypálil střelu na bránu domácích, ta ale pouze zazvonila na břevně, a tak se hosté ze snížení radovat nemohli. hra poté byla vyrovnaná a domácí už si hlídali svůj náskok, který ještě zýšili v poslední minutě zápasu, kdy jeden z tahounů týmu Libor Maticz zvýšil na konečných 3:0 a všechny body tak zůstávají v Morkovicích a domácí si tak připisují druhou výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu



TJ Pilana Zborovice B
Martin Střelec: Zápas v Morkovicích se už od první minuty pro nás nevyvíjel vůbec dobře, protože jsme hned obdrželi branku. Bohužel za celý první poločas jsme si nedokázali vypracovat žádnou šanci ke srovnání utkání. Naopak soupeř v nastavení prvního poločasu přidal druhý gól. Ve druhém poločase jsme udělali změnu v sestavě, kdy se dostal do hry Šindelka, který se prezentoval krásnou střelou, bohužel jen do břevna soupeřovy brány. V závěru utkání jsme obdrželi třetí gól a sportovně musíme uznat, že v tomto utkání jsme byli horším mužstvem.



Sestavy


FC Morkovice B
V. Valenčík [-] - R. Zápařka [-] , L. Maticz [-] , P. Ospalík [-] (46. F. Juřena [-] ) , L. Goldman [-] , Z. Přikryl [-] , O. Hrnčíř [-] (80. D. Rakáš [-] ) , L. Šipoš [-] , D. Soldán [-] (66. D. Rakáš [-] ) , D. Skácel [-] , P. Rus [-] (66. J. Šincl [-] )

TJ Pilana Zborovice B
J. Kocourek [-] - D. Prachař [-] , M. Šprňa [-] (60. V. Beran [-] ) , M. Plesník [-] , M. Dočkal [-] (46. M. Šindelka [-] ) , L. Bukový [-] (60. T. Kojetský [-] ) , L. Uhrinovský [-] (85. R. Vrána [-] ) , J. Štěpánek [-] , O. Vaňák [-] , M. Štěpánek [-] (85. J. Jenerál [-] ) , F. Dočkal [-]

ŽK: 14. D. Skácel .
Hráči zápasu: R. Zápařka , L. Maticz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČERNOVSKÝ Martin - PŘIKRYL Zdeněk, VLČEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 Rymice 18 54:27 38
2 FK Lubná 1959 16 63:26 38
3 Žeranovice 17 50:33 36
4 TJ Sokol Němčice 17 55:36 32
5 FC Morkovice B 16 57:36 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 27
2 Marek Měrka 24
3 Milan Roubalík 18
4 Petr Zámorský 13
5 Radim Darebníček 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Libor Adamik 46 53,5% 0
3 Lenka Vaculíková 41 44,6% 0
4 Jiří Klik 33 48,5% 0
5 Pavel Kouřil 32 50,8% 0
Zobrazit celou tabulku