4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Olomoucký | Olomouc | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Blatec konečně vyhrál, přehrál rezervu Chválkovic


Branky


32. M. Boscato , 48. J. Hes , 51. R. Tihlář , 57. J. Hes - 88. O. Daněk
2

Pouze bez distancovaného M. Hese, ale jinak v kompletním složení jsme se sešli na první domácí utkání proti béčku Chválkovic. Do základní sestavy se v obraně vrátilo trio Andrýsek, Hnilica, Kadlec, které vlevo doplnil Vlček. Zálohu tvořili Husák, Hanzelka, Tihlář a Frank. V útoku se střídali Taichman, Hes J., Kubíček a po zranění vracející se Boscato.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V průběhu celého prvního poločasu, ale hlavně v jeho úvodu samotném nám mladý výběr trenéra Fojtíka ordinoval běžecké lekce. Ačkoliv jsme měli míč na svých kopačkách méně častěji než náš soupeř, více nebezpečných příležitostí jsme si vypracovali my. Tu největší pak promarnil Janů, jehož střela se otřela jen o tyč Luzarovy branky. Gól Tihláře pak nebyl uznán kvůli signalizovanému ofsajdu. Nakonec jsme se však i regulérní branky přece jen dočkali. Ve 32.min. našel Andrýsek křížným pasem Boscata, který obešel protihráče a překonal Luzara - 1:0. Hosté zahrozili po akci Kuklíka, jenž vyzval ke skórování Ondrejku. Ten ale v zakončení selhal a vysoko přestřelil. V závěru poločasu se ještě k hlavičce dostal Daněk, ale ani tentokrát nemusel brankář Hrbáček zasahovat.

 

Prakticky hned v úvodu druhé půle se definitivně rozhodlo o osudu tohoto utkání. 

 

 

Ve 48.min. se Hnilicova nákopu zmocnil za hostující obranou J. Hes a přehodil vybíhajícího Luzara - 2:0. O tři minuty později připravil J. Hes ve vápně míč Tihlářovi a ten přesně zakončil - 3:0. Stejná akce byla k vidění i o chvíli později, tentokrat však Luzar dokázal úspěšně zakročit. Hororovou čtvrthodinku defenzívy Chválkovic pak završil v 57.min. jeden z obránců, který svou nepřesnou přihrávkou vybídl ke skórování J. Hese. Ten nabídnutou příležitost neodmítl a pohodlně zaznamenal svou druhou branku v utkání - 4:0. Hosté dál předváděli pohledný kombinační fotbal, ovšem pořádnou gólovou šanci si vytvořit nedokázali. Až v samém závěru si pak na Ondrejkův centr naběhl Daněk a připravil Hrbáčka o čisté konto - 4:1.

 

Reportáž a fotografie z utkání zaslal Radek Tihlář (TJ Blatec), děkujeme.



Sestavy


TJ Blatec
P. Hrbáček [-] - R. Tihlář [-] , O. Andrýsek [-] , K. Frank [-] , L. Kadlec [-] , J. Hes [-] , T. Vlček [-] , M. Hnilica [-] , J. Taichman [-] , S. Husák [-] , R. Hanzelka [-]

SK Chválkovice B
D. Luzar [-] - J. Elgner [-] , M. Riabec [-] , J. Václavík [-] - L. Kuklík [-] , P. Tománek [-] , O. Daněk [-] , O. Polák [-] , M. Zlámal [-] - P. Krátký [-] , M. Ondrejka [-] -

ŽK: 79. O. Andrýsek .
Hráči zápasu: J. Hes .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: PRCHAL Aleš - HOFFMAN David, SEDLÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 Sokol Příkazy 22 84:20 58
2 FK Autodemont Horka 22 57:23 51
3 TJ Štěpánov u Olomouce 21 62:36 45
4 FK Přáslavice 22 58:43 38
5 Sokol Drahanovice 22 80:60 37
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Pavel Smékal 39
2 Miroslav Bartl 35
3 Michal Večeřa 23
4 Dušan Hlaváč 19
5 Jiří Hes 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 68 57,1% 0
2 Jiří Klik 29 60,4% 0
3 Radek Hruška 22 55,0% 0
4 Jaromír Bělunek 11 68,8% 0
5 Venca Likeš 10 41,7% 0
Zobrazit celou tabulku