1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 10:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo nejtěsnější výhrou Životic


Branky


14

Životice rozhodly o své výhře brankou deset minut těsně před koncem prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o jednu branku

V derby zápase přivítaly Dolní Životice ve svém tradičním zápase mužstvo z Litultovic. První příležitost si po dlouhém centru Vaculíka vypracoval hostující kapitán Šrom, který zamířil do domácí tyčky. Další šanci si vypracoval po nahrávce Vaculíka opět hostující kapitán Šrom, který míč poslal podél brankáře Figury vedle branky. Další dvě branky měl na hlavě hostující Lebeda, ale zamířil vždy mimo tři tyče. Rozhodující okamžik zápasu přišel deset minut před přestávkou, když se míč odrazil na půlce k domácímu Hanákovi, který využil špatné postavení hostujícího brankáře Toporčáka a z dálky jej přeloboval – 1:0. V závěru poločasu ještě mohl navýšit skóre Jiří Tengler, který nedokázal dostat míč do hostující brány.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase na trávníku odehrávala bitva o každý metr půdy. Litultovice se sice snažily být aktivnější než domácí, ale do zformované obrany domácích se jim špatně prosazovalo. Do jediné velké šance hostů se opět dostal smolař Šrom, ale jeho střela skončila těsně vedle. Když už pak Šrom dostal balon do sítě, tak se mával ofsajd. Domácí si pak už velkou bojovností tři veledůležité body uhlídali.

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Bohuslavic. Litultovice budou hostit Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): V prvním poločase to bylo na šance 2:4 v náš neprospěch. My jsme ale dali branku. Ve druhé části už to byl boj o střed hřiště, kdy zápas byl vyrovnaný. My jsme nakonec byli ti šťastnější.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Dnes musím kluky pochválit, zejména v prvním poločase jsme měli soupeře na lopatě, jen jsme nedokázali proměnit alespoň jednu z mnoha tutovek. Naopak branku z půlky hřiště jsme si nechali dát hráčem, který od 10.minuty neměl vůbec byt na hřišti pro surovou hru. Druhý poločas už přišla trochu únava a zejména frustrace z naprosto nezvládnutého utkání rozhodčím. K tomu se přidaly ještě provokace domácích a bylo hotovo. Panové Kania a Prasek bohužel nejsou způsobilí pro řízení utkání přeboru mužů, už vůbec ne podobných derby. Je nám líto.



Sestavy


FK Dolní Životice
R. Figura [-] - J. Leifert [-] , J. Tengler [-] (82. J. Otipka [-] ) , F. Elbl [-] (90. A. Košárek [-] ) , P. Pohaněl [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] (86. T. Štrbík [-] ) , P. Dušek [-] , D. Kosmál [-] , M. Procházka [-] , L. Štrbík [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - D. Lebeda [-] (77. S. Konečný [-] ) , A. Vaculík [-] (71. A. Mičkal [-] ) , J. Šrom [-] , T. Steuer [-] (46. J. Pavlíček [-] ) , T. Veselý [-] , A. Džemla [-] , P. Fiala [-] , M. Varyš [-] (70. M. Hopp [-] ) , O. Adamčík [-] , O. Doležel [-]

ŽK: 11. L. Štrbík , 33. M. Tengler , 88. D. Kosmál , 90. J. Otipka - 10. P. Fiala , 88. S. Konečný .
Hráči zápasu: M. Hanák - D. Lebeda .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - PINČEK Milan, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 21:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:38
Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra hostů

Další derby utkání, ve kterém je těžké hledat vyloženého favorita. Dolní Životice se tuto sezónu hledají, a citelně jim chybí duo Hanák, Dušek. Ovšem pokud tito dva hráči k utkání nastoupí, tak výkon Životic to dokáže pozvednout. Litultovice poslední utkání nehrály vůbec dobře, avšak si troufám tvrdit, že mají tým, který v tomto utkání dokáže zvítězit.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 05:48

Tip: výhra domácích