2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 10:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby dopadlo lépe pro Životice


Branky


14

Domácí dali v každém poločase po jedné brance a připsali si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o jednu branku

V derby zápase přivítaly Dolní Životice mužstvo z nedalekého Slavkova. Hrála se vyrovnaná partie. Už po šesti minutách po krásné akci z levé strany vystřelil Nikola Štýbar levou nohou těsně nad branku. Po čtvrhodině hry protáhl domácího brankáře Vojtěcha Otipku táhlou ranou z dálky Malček. Po osmnácti minutách se ujala vedení domácí družina, když nedorozumění hostujícího obránce s brankářem Makovickým využil Tomáš Štrbík, který uloupil balon a pohodlně jej dopravil do hostující branky – 1:0. Ve 26. minutě mohl Slavkov vyrovnat, ale střelu kapitána Slavíka vyrazil s vypětím sil na tyčku gólman Vojtěch Otipka. Na Otipku pak po centru Marka nevyzrál ani tvrdou střelou Honka. Ve zbytku prvního poločasu se pak už hrálo převážně mezi šestnáctkami.

Životice vedení navýšily

Domácím pak vyšel vstup do druhého poločasu, když přímý kop Leiferta prodloužil hlavou do sítě Tomáš Štrbík – 2:0. Hra se od té chvíle přelévala ze strany na stranu. V 63. minutě pak přišla jediná šance hostí ve druhém poločase, ale Nikola Štýbar z pravé strany vystřelil těsně vedle. Pak už žádna další vážnější šance nepřišla. Dolní Životice tak už dokázaly své vítězství udržet a připsat si do tabulky veledůležité tři body.

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Vávrovic. Slavkov zajíždí do Těškovic. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): Zápas to byl vyrovnaný, my jsme byli štastnější, protože jsme své dvě šance proměnili. Bohužel jsmě v zápase kazili přihrávky, a zbytečně jsme ztráceli balon. Výhra je ale důležitá.

TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistentr trenéra): Zápas víceméně bez vyložených šancí na obou stranách, hlavně ve druhé půlce. Opticky jsme byli o trošku lepší, jenže soupeři jsme darovali z našich chyb oba góly a směrem dopředu jsme byli totálně bezzubí. Stejně jako v Jakartovicích jsou tohle zápasy, které musíme vyhrávat, jinak bude pro nás Okres roční zastávkou.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - D. Kosmál [-] (88. A. Košárek [-] ) , J. Tengler [-] (68. S. Krajčír [-] ) , J. Leifert [-] , F. Elbl [-] , P. Pohaněl [-] (64. V. Mareta [-] ) , M. Tengler [-] , M. Pumr [-] , M. Procházka [-] , T. Štrbík [-] (79. J. Otipka [-] ) , L. Štrbík [-]

TJ Sokol Slavkov B
Š. Makovický [-] - B. Malček [-] , M. Frey [-] (70. M. Soška [-] ) , D. Vícha [-] (63. D. Pavelek [-] ) , D. Slavík [-] (46. T. Rubý [-] ) - A. Honka [-] (69. L. Soška [-] ) , J. Král [-] , F. Štýbar [-] , M. Kostera [-] , O. Marek [-] (56. J. Quis [-] ) - N. Štýbar [-]

ŽK: 53. M. Procházka , 58. J. Leifert , 82. V. Otipka - 45. N. Štýbar , 74. D. Pavelek .
Hráči zápasu: V. Otipka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - HLADÍK Miroslav, NEVŘELA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jiří Tengler
Tip experta: výhra domácích

Bude to vyrovnaný zápas, ale věřím svým spoluhráčům a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích