P. Lacko 28.
1:5
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice rozhodly ve druhém poločase


Branky


28. P. Lacko - 39. P. Fiala , 57. P. Fiala , 82. O. Adamčík , 83. T. Steuer , 88. A. Včelka
14

První poločas skončil nerozhodně. V úvodu druhého šli domácí do deseti a hosté přesilovku využili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Jakartovice přivítaly na svém hřišti v sobotním zápase mmužstvo z Litultovic. V prvním poločase se hrála nervózní partie s šancemi na obou stranách. Po necelé půlhodině hry se dostali domácí do vedení, když Havlíček vybojoval balon a dal ho neomylně pod sebe na Lacka, který nekompromisně prostřelil brankáře Toporčáka – 1:0. Litultovicím se podařilo vyrovnat šest minut před pauzou, když si na rohový kop Adamčíka na zadní tyči vyskočil Fiala a zavěsil s přehledem míč do brány – 1:1. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu. 

Litultovice rozhodly

Na začátku druhého poločasu došlo ke klíčovému okamžiku zápasu. Ve vápně fauloval domácí brankář Trávníček Adamčíka a dostal druhou žlutou kartu a musel jít předčasně do sprch. Do branky se musel postavit Hlaváč, který se hned blýsknul chycenou penaltou, kterou zneškodnil Adamčíkovi. Přesilovku pak hosté využili v 57. minutě, když Adamčík opět zahrával rohový kop a kapitán Fiala se opět hlavou nemýlil – 1:2. Jakartovice se ale snažily dále hrát, a dokud jim stačily síly, tak byly i nebezpečné. Hodně aktivní v tomto směru byl Šupák. V poslední desetiminutovce ale oslabeným domácím došly síly a hosté toho využili a vstřelili tři branky. Šest minut před koncem Džemla namazal Adamčíkovi a ten prostřelil Hlaváče – 1:3. Za minutu Válek narýsoval kolmici pro Steuera a ten pohodlně zakončil svůj nájezd – 1:4. V samém závěru pak dovršil pro domácí dílo zkázy po nahrávce Adamčíka Včelka – 1:5.

 

Jakartovice jedou v příštím kole do Bohuslavic. Litultovice budou hostit Štáblovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Zase se to špatně hodnotí, byli jsme lepší, měli jsme šance, ale co my dostáváme za góly, tomu ani nemůže člověk věřit. Navíc jsme pak ještě druhý poločas hráloi pouze o deseti, když nám vyloučili brankáře. I v deseti to nebylo špatné. V závěru jsme se zase sesypali. Musím si postěžovat, ale výkon rozhodčího byl dnes katastrofální.

TJ Sokol Litultovice
Adam Džemla (hráč): Popravdě se nehrál moc pěkný fotbal, bylo to dost bojovné. Domácí se dostali do vedení, ale my jsme vyrovnali z rohového kopu. Ve druhém jsme pak šli do vedení. Domácí poté odpadli a my jsme přidali další tři branky.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Trávníček [-] - J. Hlaváč [-] , M. Šovčík [-] (63. P. Bosák [-] ) , P. Horvát [-] , K. Török [-] , P. Lacko [-] (80. R. Holub [-] ) , F. Havlíček [-] , A. Němec [-] , M. Poštulka [-] , A. Kreisl [-] , T. Šupák [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - A. Včelka [-] , T. Steuer [-] , M. Hopp [-] , T. Veselý [-] , J. Válek [-] , A. Džemla [-] , P. Fiala [-] , S. Konečný [-] (84. S. Obrusník [-] ) , O. Adamčík [-] , J. Pavlíček [-]

ŽK: 23. P. Lacko , 35. M. Trávníček , 68. A. Kreisl , 72. M. Poštulka - 52. A. Včelka , 68. P. Fiala . ČK: 46. M. Trávníček .
Hráči zápasu: P. Fiala .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - MIKOŠEK Stanislav, PINČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jiří Tengler
Tip experta: výhra hostů

Jakartovice jsou letos hodně špatné, bude to asi vyhrocené derby, ale Litultovice vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů