3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyhrály Litultovice


Branky


15

Domácí se brzy ujali vedení. Ve druhé části pak přidali další dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o jednu branku

Litultovice přivítaly v derby zápase mužstvo z Hlavnice. Litultovicím vyšel start do utkání, když Šrom narýsoval kolmici pro Adamčíka, který pokořil brankáře Steinera – 1:0. Po úvodní brance se hra vyrovnala a hrálo se hodně bojovné utkání. Hlavnice mohla vyrovnat asi po dvaceti minutách hry, když se míč dostal na kopačky Ochranovi, který ale rozezvučel pouze tyčku domácí branky. Za domácí pak dvakrát zahrozil aktivní kapitán Šrom, který ale nezamířil balon do hostující branky. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácí družiny. 

Litultovice přidaly další dvě branky

Do druhého poločasu vstoupila aktivněji Hlavnice. Do velké příležitosti se dvakrát dostal Lodňánek, který šel sám na gólmana Toporčáka, ale neuspěl. V 58. minutě vyloučil rozhodčí hostujícího hráče Lodňánka a domácím se nabídla možnost přesilové hry. V 59. minutě se nechal vyloučit hostující Lodňánek. Hned vzápětí zahrával Adamčík rohový kop, který hlavičkoval Šrom do brankáře Steinera a Fiala z pětky napálil míč do odkryté branky – 2:0. Za deset minut vysunul Vaculík ze středu Šroma, který pak ještě posnul míč na lépe postaveného Doležela, který potáhl míč do šestnáctky a propasíroval míč pod brankářem Steinerem do sítě - 3:0. Čtvrthodinu před koncem pak byl ještě vyloučen hostující Čunta a Litultovice si v poklidu náskok pohlídaly.  

 

V dalším kole jedou Litultovice do Jakartovic. Hlavnice bude doma hostit Bohuslavice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): V naprosto improvizované sestavě mladí ukázali, jak se umí bavit fotbalem. Kaňkou na utkání byly bohužel věci , které s fotbalem nesouvisí, škoda pro tak úžasné derby! Kluky z Hlavnice zdravím, děkuji za super choreo a fér zápas a přeji úspěch do zbytku podzimní sezóny!

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Derby bylo poklidné. Hodně to ovlivnil rozhodčí, který nám vyloučil dva hráče. Takhle te zápas pohřbil, Mohlo to být zajímavější. První poločas byl po jejich brance vyrovnaný. Pak jsme ve druhém byli ze začátku lepší, ale pak nám vyloučil dva hráče a už to nešlo.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - O. Adamčík [-] , T. Steuer [-] (77. J. Válek [-] ) , M. Varyš [-] (68. J. Pavlíček [-] ) , M. Hopp [-] , T. Veselý [-] (80. S. Konečný [-] ) , A. Vaculík [-] (46. T. Bartoš [-] ) , A. Džemla [-] , P. Fiala [-] , O. Doležel [-] , J. Šrom [-] (88. S. Obrusník [-] )

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - J. Steyer [-] (73. D. Lukáš [-] ) , P. Elbl [-] (73. D. Liška [-] ) , P. Čunta [-] , L. Lodňánek [-] , M. Grygar [-] , J. Kaván [-] , O. Pasterňák [-] , O. Haas [-] , P. Jaksch [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 45. A. Vaculík , 62. O. Adamčík - 10. O. Pasterňák , 58. L. Lodňánek . ČK: 58. L. Lodňánek , 76. P. Čunta .
Hráči zápasu: O. Adamčík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: remíza

Těžko říct vítěze, proto bych tipl remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích