Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi druhým a třetím celkem tabulky skončil remízou


15

Žimrovice sice dvakrát v zápase vedly, ale Stěbořice vždy dokázaly srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o jednu branku

Dosud neporažené Stěbořice přivítaly na svém hřišti Žimrovice, které také dosud nepoznaly hořkost porážky. V úvodu zápase se dvakrát dostával do gólové situace domácí Jamnický, ale míč do sítě nedotlačil. Hosté ze Žimrovic se dostali do vedení už po čtyřech minutách, když našel Jakub Černý skulinku mezi obránci a poslal do úniku Lukáše Škrobánka, který o s přispěním zadní tyče zavěsil – 0:1. Stěbořice vyrovnaly ve 21. minutě, když dlouhý balon Konečného propadl až k Dietrichovi, jenž prostřelil brankáře Šehoviče – 1:1. Jamnický pak mohl dokonce i otočit skóre, ale obstřelil brankáře i s brankou. Pět minut před koncem prvního poločasu našel rohový kop Jakuba Černého na hranici vápna svého bratra Ondřeje, jenž poslal míč nechytatelně k tyči – 1:2.

Stěbořice vyrovnaly

Do druhého poločasu musel domácí trenér provést změnu v sestavě, když místo zraněného brankáře Štěpána Kramného poslal do brány Jakuba Fiedlera. Hned po přestávce pak Dietrich našel rozběhnutého Jamnického, který zkušeně poslal balon do sítě – 2:2. V 53. minutě si pak domácí vypotracovali poslední šanci v utkání, když František Kramný vystřelil, a nastřelil na brankové čáře stojícího gólmana Šehoviče. Pak se hrál hodně bojovný fotbal. Teprve v závěru se dostali hosté ke dvěma nebezpečným situacím. Deset minut před přímý kop Ondřeje Černého propadl k Hoppovi, jenž nastřelil brankáře Jakuba Fiedlera. Za pět minut pak přímý kop Ondřeje Černého vytáhl zpod břevna vynikající Jakub Fiedler. Zápas tak dospěl k remíze a oba týmy si tak udržely neporazitelnost.

 

Stěbořice jedou příští kolo do Kozmic. Žimrovice budou hostit Těškovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): První poločas byl hodně vyhecovaný, byla spousta faulů. My začali dobře, meli jsme dvě šance, ale nedali. Hosté nás pak potrestali. My jsme po dvaceti minutách vyrovnali. Na konci poločasu šel ale soupeř opět do vedení. Po přestávce jsme museli do branky poslat místo Štěpána Kramného Jakuba Fiedlera. My jsme na začátku poločasu vyrovnali. Pak už to byl z obou stran vyrovnaný zápas a moc šancí už nebylo.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Byl to zatím náš nejhorší podzimní výkon. Více než na bod to nebylo.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] (46. J. Fiedler [-] ) - M. Šeuer [-] , V. Graca [-] , M. Dietrich [-] (77. D. Burda [-] ) , M. Došla [-] , J. Šindelář [-] (85. M. Paleta [-] ) , P. Čavera [-] (75. J. Raschka [-] ) , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] , V. Konečný [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , M. Režnar [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

ŽK: 15. M. Dietrich , 28. V. Graca , 33. M. Fiedler , 58. P. Čavera , 89. F. Kramný .
Hráči zápasu: M. Došla - J. Černý .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - JAMNICKÝ Libor, HEIDER Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, ve kterém ale vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích