Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice vydřely výhru nad Těškovicemi


Branky


14

Stěbořice vedly během zápasu o tři branky. Nakonec byly rády, že udržely jednobrankový náskok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Stěbořice hostily v sobotu na svém hřišti mužstvo z Těškovic. Začátek zápasu patřil jednoznačně domácímu mužstvu. Už ve 4. minutě Jamnický nastřelil pouze boční síť hostující branky. Za pár okamžiků křižná střela Dietricha skončila jen těsně vedle. Po čtvrthodině hry pak byla střela Konečného tečovaná hostující obranou do pravé spojnice hostující brány. Domácí se dostali do vedení po dvaceti minutách, když vyraženou střelu vrátil do brány Jamnický – 1:0. Za pět minut si vykoledoval penaltu domácí Šindelář. Míč si na značku pokutového kopu postavil Konečný a s jistotou jí proměnil – 2:0. Po půlhodině hry využil chyby hostů Konečný, který poslal míč středem na Dietricha, který poslal balon podél brankáře Krčmáře do sítě – 3:0. Těškovice pak zjednodušily hru a začaly domácím zatápět. Ve 36. minutě domácí obrana odkopla trestný kop Binara k Vavrečkovi, jehož střelu vytáhl brankář Štěpán Kramný na roh. Za dvě minuty unikal domácí obraně Matěj Krayzel, a domácí brankář Štěpán Kramný jej fauloval před šestnáctkou. Rozhodčí mu udělil žlutou kartu, i když hosté se dožadovali karty červené. Z následného přímého kopu snížil umístěnou ranou k tyči Vavrečka - 3:1. Hned za minutu si na další přímý kop Vavrečky naběhl Brož, ale hlavou těsně minul branku. Tři minuty před koncem prvního poločasu zatáhl Binar míč do vápna, kde zpětnou nahrávkou vybídl ke skórování Jana Šenka – 3:2. V závěru poločasu se dostal po nepovedené malé domů domácích do šance Matěj Krayzel, ale jeho lob skončil nad brankou. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Start do druhé části vyšel lépe domácím. V 52. minutě nedal šanci Konečný. Za dvě minuty pak brankář Krčmář chytil do ruk malou domů a nepřímý kop se štěstím dostal do sítě Konečný – 4:2. V 57. minutě pak přímý kop hostujícího Daniela Krayzela srazila domácí obrana na roh. Domácí si poslední šanci vypracovali v 63. minutě, když Dietrich neumístil míč do prázdné brány. Pak už na hřišti kralovali hosté. Dvacet minut před koncem vybojoval míč u rohového praporku Matěj Krayzel, který poslal míč do vápna na nabíhajícího Vladimíra Šenka, jenž umístil míč nechytatelně k levé tyči - 4:3. V 77. minutě se po autovém vhazování dostal míč Matěji Krayzlovi, jehož střela byla sražená na roh. Deset minut před koncem se hosté dožadovali po střetu Kupky s domácím hráčem penalty, ale rozhodčí nechal hru pokračovat. V 83. minutě proletěl střílený centr Vavrečky domácím vápnem. V 87. minutě se ideálně vysunul za obranu Matěj Krayzel, který si ukopl míč mezi dvěma stopery až k Jakubovi Krayzelovi, který ale stál v ofsajdu. V poslední minutě mohl vyrovnat Jan Šenk, který střelou k tyči sice překonal brankáře Štěpána Kramného, ale zároveň nastřelil bránícího obránce. Stěbořice tak vydřely tři body.

 

Stěbořice v příštím kole hostí Žimrovice. Těškovice až ve středu 27. 9. budou hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Těškovice se u nás představily jako těžký a výborný soupeř. My jsme začali dobře a dostali jsme se do tříbrankového vedení. Poté soupeř zjednodušil hru, a my jsme byli rádi, že jsme po půli o jednu branku vedli. Před první brankou fauloval náš brankář jejich hráče, asi měla být červená karta. Druhou půli jsme začali dobře, a přidali čtvrtou branku. Pak ale už byl lepší soupeř, který dal naštěstí jen jednu branku. My jsme horkotěžko výhru ubránili. Remíza by asi byla spravedlivější.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Po špatně rozehrané první polovině poločasu, kdy jsme prohrávali 3:0, se nám podařilo do přestávky zlepšeným výkonem snížit na 3:2 a byly ještě šance na vyrovnání. Bohužel jsme pak zbytečné chybě inkasovali na 4:2. Přesto jsme snížili na 4:3 a v samotném závěru sahali i po cenném bodu. Bohužel jalový výkon hlavního sudího byl proti nám. Děkuji hráčům za předvedený herní, bojovný a hlavně morální výkon.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - M. Šeuer [-] , V. Graca [-] (67. J. Raschka [-] ) , M. Dietrich [-] (70. D. Burda [-] ) , M. Došla [-] , J. Šindelář [-] , P. Čavera [-] , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] (86. M. Paleta [-] ) , V. Konečný [-] (72. M. Šimon [-] )

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - V. Krayzel [-] (65. J. Krayzel [-] ) , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] , V. Binar [-] , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] , L. Brož [-] , M. Krayzel [-]

ŽK: 37. Š. Kramný - 57. J. Solnický , 90. V. Vavrečka .
Hráči zápasu: V. Konečný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - SEDLÁČEK Adam, ČELŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Těškovice jsou silné mužstvo, ale věřím, že domácí prostředí nám vyhovuje a necháme si 3 body doma. Budeme bojovat až do konce.

Tip: výhra domácích