2:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice ztratily výhru v poslední minutě


Branky


14

Jakartovice dokázaly po půli jít do dvoubrankového vedení. Ve druhé části Slavkov vyrovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o dvě branky

Na podzim trápící se Jakartovice přivítaly na svém trávníku mužstvo ze Slavkova. V první dvacetiminutovce se hrála velmi opatrná partie. Teprve ve dvacáté minutě se dostali domácí ke střele, když Poštulka protáhl brankáře Makovického. Hosté odpověděli ve 23. minutě, když po centru Najsera orazítkoval domácí břevno Honka. Po půlhodině hry pak zaměstnala domácího brankáře Trávníčka střela Najsera, Hned za minutu pak po centru Víchy hlavičkoval na zadní tyčce vedle Kostera. Do vedení se dostaly Jakartovice ve 32. minutě, když dalekonosná střela Lacka zaplula až za brankáře Makovického a domácí vsítili první branku v této sezóně – 1:0. Ve 43. minutě pak napřáhl z dálky Holub a Makovický vytáhl míč na rohový kop. Těsně před koncem poločasu zahrával Pluschke rohový kop a na míč si naskočil zcela osamocený kapitán Šupák a hlavou míč zavěsil do sítě – 2:0.

Slavkov vyrovnal

Ve druhém poločase se domácí stáhli a to se jim vymstilo. Deset minut po pauze utekl po levé straně Vícha a naservíroval míč před prázdnou branku Gavendovi, který už měl snadnou práci – 2:1. Hned za minutu se dostal před domácího brankáře Trávníčka Honka, ale ten ho vychytal. V 77. minutě se hosté dožadovali penalty, když se míč dotkl ruky domácího hráče. Píšťalka rozhodčího zůstala ale němá. Hostující tlak postupně gradoval. Domácí jen odkopávali. V samém závěru pak hosté zahrávali rohový kop, a míč umístil hlavou do brány Gavenda – 2:2. Jakartovice po remíze získaly první bod v sezóně.

 

Jakartovice v příštím kole jedou do Vávrovic. Slavkov bude hostit Štáblovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Byl to vydřený bod. Remíza je asi zasloužená. V prvním poločase jsme byli o něco lepším týmem. Měli jsme i kromě branek další šance. Ve druhém jsme jen zalezli a čekali jsme na to, co udělá soupeř, a zda to my ukopeme. Nakonec jsme dostali branku v poslední minutě. Škoda ztráty dvou bodů.

TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistentr trenéra): Pro nás těžká facka. Náš výkon nebyl dobrý. Vic bych nechal dění na hřišti a kolem bez komentáře.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Trávníček [-] - P. Bosák [-] (85. M. Šovčík [-] ) , P. Lacko [-] , F. Havlíček [-] , M. Pluschke [-] (78. P. Němec [-] ) , A. Kreisl [-] , R. Holub [-] , M. Poštulka [-] , P. Anděl [-] , T. Šupák [-] , P. Horvát [-]

TJ Sokol Slavkov B
Š. Makovický [-] - D. Slavík [-] , B. Malček [-] , L. Ulrich [-] , T. Vícha [-] (62. D. Pavelek [-] ) - A. Honka [-] , O. Marek [-] (62. M. Soška [-] ) , D. Vícha [-] , M. Kostera [-] - A. Najser [-] (62. M. Slunský [-] ) , M. Gavenda [-]

ŽK: 43. P. Horvát , 79. M. Trávníček - 53. A. Najser , 64. D. Pavelek , 89. L. Ulrich , 90. D. Slavík .
Hráči zápasu: T. Šupák - M. Gavenda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HENNIG Antonín - PALZER Karel (N), VRBICKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady tipuji výhru hostů. Jakartovice jsou na tom letos hodně špatně a vypadá to, že budou horkým adeptem na sestup.

Tip: výhra hostů