5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 10:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice poprvé v sezóně vyhrály


Branky


13. M. Hanák , 32. M. Hanák , 45. M. Hanák , 66. J. Leifert , 70. V. Palyza
13

Životice po poločase vedly o tři branky. Ve druhém přidaly ještě další dvě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o tři branky

V zápase týmů, které dosud nezískaly ani bod, hostily Dolní Životice mužstvo z Jakartovic. V prvním poločase na hřišti dominovala domácí družina, která se dostala do tříbrankového vedení. Ve 13. minutě se po precizním přímém kopu Hanáka ujali vedení – 1:0. Po půlhodině hry se pak do rychlého brejku dostal zkušený Dušek, který našel před brankou lépe postaveného Hanáka, jenž dopravil balon do prázdné branky – 2:0. V závěru poločasu se domácí prosadili z postupného útoku, když po centru Pohaněla prosadil Hanák, který tak uzavřel čistý hattrick – 3:0. Další pološance domácí nevyužili.

Životice vedení navýšily

Ve druhé části hostující tým trošku zvedl hlavu a dostával se i do nějakých příležitostí. Domácím se navíc zranil střelec tří branek Hanák. Hostům to ale letos bohužel zatím nelepí. Nedaří se ani kapitánovi Šupákovi, jehož šance buď vychytal brankář Figura, nebo mířily vedle tyčky. Nejvězší příležitost měl Horvát, který nastřelil břevno. Domácí i přes zhoršený výkon přidali další dvě branky. V 66. minutě stál na konci akce Leifert, který nechytatelně vystřelil do brány – 4:0. Za čtyři minuty pak uzavřel účet zápasu po přesné kolmici Pumra Palyza, který sám před brankářem Hlaváčem nezaváhal – 5:0. Domácí si tak připsaly první tři body v sezóně.

 

Dolní Životice budou hostit v příštím kole Štáblovice. Jakartovice doma přivítají Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): V prvním poločase to byl jednoznačný zápas, kdy jsme vstřelili tři branky. Další pološance jsme nedotáhli dokonce. Ve druhém to byla děs a hrůza, přestali jsme hrát. A i když jsme dali dvě branky, tak jsme s tím spokojený nebyl. Kaňkou je zranění Mirka Hanáka.

FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Je to špatné, je to špatné, nepadá nám to, a dostáváme hrozně hloupé góly. Domácí vyhráli zalsouženě. Potrestali naš chyby.



Sestavy


FK Dolní Životice
R. Figura [-] , J. Leifert [-] , F. Elbl [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] (56. V. Palyza [-] ) , P. Dušek [-] , S. Krajčír [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] (88. J. Pumr [-] ) , L. Štrbík [-] (77. J. Otipka [-] ) , P. Pohaněl [-] (63. M. Pumr [-] )

FK Jakartovice
J. Hlaváč [-] - A. Kreisl [-] , D. Filip [-] , A. Němec [-] , P. Kuzník [-] , M. Valchař [-] , P. Horvát [-] , T. Šupák [-] , M. Poštulka [-] (71. M. Trávníček [-] ) , M. Pluschke [-] (71. M. Šovčík [-] ) , P. Lacko [-] (66. P. Bosák [-] )

ŽK: 88. J. Otipka , 90. J. Leifert - 20. A. Němec , 34. P. Lacko , 64. M. Pluschke , 90. P. Kuzník .
Hráči zápasu: M. Hanák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STUPEŇ Ondřej - ČECH Zdeněk, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Damir Šehovič
Tip experta: výhra domácích

Domácí nehrají po odchodu některých klíčových hráčů to co předváděli v jarní části soutěže, ale nyní, kdy přivítají trápící se Jakartovice, které lepí sestavu zápas od zápasu zvítězí pohodovým výsledkem.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích