2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků skončil nerozhodně


Branky


36. J. Borunský , 84. D. Vícha - 48. J. Galdia , 60. T. Gai
14

Po prvním poločase Slavkov vedl. Kozmice, ale dokázaly skóre otočit. Slavkov v závěru vyrovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Slavkov ve svém dalším domácím zápase přívítal mužstvo z Kozmic. V prvním poločase byly lěpším týmem Kozmice, které si vypracovaly několik šancí. Za zmínku stojí střela Galdii, kterou skvěle vyrazil brankář Borč. Další šanci měl Gai, který se ocitl sám před gólmanem, ale taky neuspěl. Kromě toho si hosté vypracovali několik rohů a standardek. Do vedení se ale dostal Slavkov. Ve 36. minutě vyvezl míč z obrany kapitán Malček a poslal přesnou průnikovou nahrávkou Borunského do sóla, který jej zkušeně proměnil – 1:0. V závěru poločasu mohl navýšit vedení Kunc, ale toho skvěle vychytal brankář Koval. 

Kozmice otočily, Slavkov vyroval

Kozmice vyrovnaly hned po přestávce, když si Teska narazil s Gaiem, který přihrál Galdiovi, jenž nekompromisně zavěsil míč do sítě – 1:1. Po hodině hry důrazně atakoval hostující kapitán Gai brankáře Borče, který míč nastřelil do něj a Gai pak měl lehkou práci jej dopravit do odkryté branky – 1:2. Hosté pak na chvilku vypadli z tempa a vyrovnat mohl Borunský, ale zaváhal. Pak ale hosté zapli a mohli několikrát rozhodnout. Teska střílel vedle. Neujala se ani střela Gaie a Galdii. V 82. minutě pak po centru Miketty hlavičkoval těsně vedle Šmalec. Platilo pak otřepané nedáš dostaneš. Slavkovu se podařilo srovnat skóre šest minut před koncem zápasu, když Borunský nejdříve nastřelil pouze hostující tyčku a dobře stojící Vícha poslal míč do prázdné brány – 2:2. Hned vzápětí pak mohl skóre otočit Marek, ale v dobré pozici střílel nad branku. V poslední minutě se pak řítili čtyři hostující hráči na dva. Z této akce nastřelil tyčku kapitán Gai. Pak už rozhodčí pískl do píšťalky a zápas skončil remízou.

 

Slavkov jede příští kolo do Štítiny. Kozmice budou hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Chybě,lo nám tři hráči. Oni měli lepší individuality nž my, což byl důležitý faktor. Okres je bohužel úplně jiná soutěž než trojka. V prvním poločase byly Kozmice o něco lepší, ale do vedení jsme šli my. Ve druhém to otočili, my jsme stačili na konci vyrovnat.

TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Dneska vzhledem k vývoji spokojený být nemůžu.Byli jsme lepší než soupeř, a měli jsme i více šancí, ale bohužel jsme selhali v koncovce. Kdyby mi někdo pžřed sezónou řekl, že po třech venkovních zápasech budeme mít 4 body, tak to beru, ale po dněšku jsme zklamný.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
D. Borč [-] - M. Kostera [-] , D. Kubala [-] , B. Malček [-] , T. Rubý [-] (67. D. Slavík [-] ) - A. Honka [-] (67. O. Marek [-] ) , J. Borunský [-] , K. Kurka [-] (67. D. Vícha [-] ) , J. Quis [-] (55. T. Vícha [-] ) , J. Obludník [-] - L. Kunc [-] (46. L. Ulrich [-] )

TJ Sokol Kozmice B
D. Koval [-] - T. Teska [-] , T. Gai [-] , J. Galdia [-] , D. Hruška [-] (55. A. Miketta [-] ) , J. Toman [-] , T. Petřík [-] (46. J. Mlýnek [-] ) , R. Paluv [-] , M. Daněk [-] , Z. Šmalec [-] , J. Holeček [-] (60. M. Guřan [-] )

ŽK: 74. L. Ulrich , 82. D. Kubala , 87. B. Malček - 32. T. Petřík , 55. J. Holeček , 82. J. Toman .
Hráči zápasu: J. Borunský - T. Gai .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: WYSOGLAD Ondřej - GANČAŘ Jakub, CAHEL Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra domácích

Prozatím mluví výsledky tabulky spíše ve prospěch hostů, nicméně Slavkov zvládl uhrát dva obstojné výsledky s těžkými soupeři, proto bych si vsadil, že Kozmice porazí výsledkem 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích