Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štáblovice si s přehledem poradily s Hlavnicí


14

Štáblovice už po půli vedly o tři branky. Ve druhé části pak svůj náskok navýšily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o tři branky

Štáblovice ve svém druhém domácím zápase přivítaly mužstvo z Hlavnice. V úvodní čtvrthodině hry měl za domácí šanci Mecner a po něm Veřmiřovský. Hosté zahrozili na druhé straně Danielem Haasem a Lodňánkem. Pak už začala dominovat na trávníku domácí družina. Po čtvrthodině hry po akci na jeden dotek poslal míč pod Veřmiřovský na Mecnera, který jej podél brankáře dostal do sítě – 1:0. Po třiceti minutách pak po totožné akci nahrával Sedláček lépe postavenému Gračaninovi, jenž už měl lehkou práci – 2:0. Těsně před přestávkou poslal Gračanin za obranu Veřmiřovského, který si v takových situacích většinou ví rady – 3:0. Poločas tak skončil tříbrankovým náskokem domácích. 

Štáblovice výhru navýšily

I ve druhé části byla dominantnější na trávníku domácí družina. Hosté ale taky občas zahrozili. Osm minut po přestávce pak napřáhl ke střele Tesař a balon podklouzl pod tělem gólmana Steinera až do sítě – 4:0. Za hosty pak nastřelil tyčku Lodňánek se Štastníkem. Na druhé straně spálil šanci Veřmiřovský. Pátou branku přidal v 63. minutě po akci náběhu do strany Veřmiřovský, který jí zakončil střelou do protipohybu brankáře Steinera – 5:0. V 67. minutě zaznamenali hosté čestný úspěch, když se z přímého kopu prosadil Kirschner – 5:1. Hosté pak dohrávali o deseti, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Čunta. Domácí pak mohli navýšit skóre střídajícem Čermínem. Hosté reagovali šancí Štastníka. Hattrick se pak nepovedl uzavřít ani Veřmiřovskému. V závěru zápasu utekl po straně Sedláček, který našel na hranici vápna Heinzkeho, jenž poslal míč přesně k tyči – 6:1.

 

Štáblovice jedou příští kolo do Jakartovic. Hlavnice bude hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Jan Hochgesandt (trenér): Byla to zcela zasloužená výhra. Sooupeře jsme přehráli ve všech činnostech a výsledek hovoří úplně za vše. To jsme ještě spoustu šancí zahodili.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Myslím si, že kdyby to skončilo 10:6, tak by to asi odpovídalo. V úvodní čtvrthodině jsme měli dvě šance, pak jsme ale dostali gól, a už jsme se vezli. Podržel nás brankář, který spoustu šancí vychytal. Vyhrát si zasloužili, jen rozdíl mohl být menší.



Sestavy


SK Štáblovice
D. Laci [-] - M. Konvička [-] - M. Sedláček [-] , J. Fruncek [-] (68. R. Jedlička [-] ) , M. Gračanin [-] (68. J. Čermín [-] ) , D. Tesař [-] - L. Veřmiřovský [-] , J. Mecner [-] (59. M. Laovský [-] ) - P. Heinzke [-] , T. Kříž [-] , O. Panáček [-] (74. S. Shysha [-] )

Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - L. Lodňánek [-] (36. T. Liška [-] ) , Z. Vrána [-] (46. J. Steyer [-] ) , P. Haas [-] (46. P. Wolf [-] ) , Š. Šťastnik [-] , L. Kirschner [-] , O. Pasterňák [-] (58. P. Jaksch [-] ) , O. Haas [-] , D. Haas [-] (71. M. Grygar [-] ) , P. Čunta [-] , D. Ochrana [-]

ŽK: 47. P. Heinzke - 22. P. Čunta , 28. P. Haas , 70. D. Haas . ČK: 74. P. Čunta .
Hráči zápasu: P. Heinzke - S. Steiner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HENNIG Antonín - HOPP Matěj, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra domácích

Ačkoli se Štáblovicím minulý zápas nepovedl, myslím, že se svým týmem mají šanci soupeře porazit. Tipuji 2:1 ve prospěch domácích.

Tip: výhra domácích