4:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dvakrát odloženém zápase otočily Těškovice zápas i v deseti


Branky


53. V. Šenk , 54. V. Binar , 78. V. Šenk , 90. D. Illík - 24. T. Šupák (p.) , 69. J. Bednařík
14

Jakartovice po prvním poločase vedly o jednu branku. Těškovice zkraje druhého výsledek otočily. Jakartovicím se ještě podařilo vyrovnat, ale Těškovice pak dvěma góly strhly výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o jednu branku

V dohrávce čtvrtého kola podzimní části se střetly mužstva z Těškovic a Jakartovic. Úvodní dvacetiminutovka byla sice vyrovnaná, ale pro diváky značně nezáživná. Hrál se opatrný fotbal s množtsvím nepřesných přihrávek. Ve 23. minutě vybojoval míč hostující kapitán Piatkevič a vběhl do šestnáctky, kde jej za cenu faulu zastavil Daniel Krayzel. Rozhodčí pískl penaltu a Daniela Krayzela vyloučil. Penaltu pak zkušeně proměnil Šupák - 0:1. Domácí se po tomto šoku začali pomalu probouzet. Ve 33. minutě sice ještě zahrozili hosté po dlouhém autě hlavičkou Piatkeviče. Za minutu pak ale zatáhl míč po levé straně Matěj Krayzel, který zpětnou nahrávkou našel Strojila, který přiťukl míč Vladimírovi Šenkovi, jehož bomba zatřásla břevnem hostující brány a následná dorážka Vavrečky skončila v náručí brankáře Bednaříka. Bednařík pak musel zasahovat i proti střelám Matěje Krayzela a Vladimíra Šenka. V 38. minutě pak domácí ztratili míč a táhloou střelu bravurně vyrazil gólman Krčmář. V závěru poločasu pak skončila hlavička Piatkeviče v rukavicích gólmana Krčmáře.  

Těškovice zápas otočily

Na začátku druhéhé poločasu domácí i v deseti na hosty vlětěli. Ve 48. minutě vyrazil Bednařík střelu Binara. Za dvě minuty skončila střela Matěje Krayzela mimo tři tyče. V 53. minutě tečovaný dlouhý aut domácích Bednařík jeny vyrazil, k míči se dostal Rek, který našel ještě lépe postaveného Vladimíra Šenka, který z malého vápna poslal míč nekompriomisně pod víko - 1:1. Hned za minutu poslal milimetrový pas za obranu Jan Šenk, kam si naběhl Binar a střelou podél Bednaříka otočil vývoj utkání - 2:1. Binar pak byl při chuti a dvakrát si vylámal zuby na Bednaříkovi, který mu vždy jeho pokusy dokázal vyrazit. V 69. minutě se hostům podařilo kuriozně vyrovnat, když dlouhý výkop golmana Bednaříka zaskočil vyběhnuvšího Krčmáře, kterého odrazem v šestnáctce přeskočil a zaplul až do sítě - 2:2. Zlomový okamžik přišel dvanáct minut před koncem, když hostům nevyšel brejk, kdy šlo pět hostujících hráčů na dva domácí. Míče se pak zmocnil aktivní Binar, který ho posunul na střed hřiště Strojilovi, jenž ho dále prodloužil na Vladimíra Šenka, který ho zkušeně z hranice velkého vápna poslal po zemi do protipohybu Bednaříka - 3:2. V 80. minutě pak odcentroval Binar na Vladimíra Šenka jehož střela a následná teč Matěje Krayzela byla sražena an rohový kop. Po jeho rozehrávce poslal Rek míč nad jakartovickou svatyni. Šest minut před koncem ideálně načasoval Vladimír Šenk nahrávku na Binara, ale jeho finální přihrávka byla byla sražena na rohový kop. V 86. minutě pak Illík dostal do zakončení Matěje Krayzela, jehož pumelici vyrazil na roh Bednařík. V závěru zápasu střelou z pravé strany se gólově prosadil Illík a uzavřel tak skóre utkání - 4:2.

 

Těškovice v prvním jarním zápase za týden přivítají Litultovice. Jakartovice jedou do Kozmic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Bylo to utkání plné zvratů, pěkných fotbalových akcí a hlavně branek. Paradoxem je, že náš výkon muselo nastartovat až vyloučení a nařízená penalta. Najednou nás bylo plné hřiště, začali jsme kombinovat a i v 10-ti jsme hosty dokázali přehrát. Děkuji celému mužstvo za bojovný a herní výkon, kterým museli 2x otáčet nepříznivý stav utkání.

FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): V prvním poločase to byl vyrovnaný zápas, kdy jsme se z penalty ujali vedení a domácí pak po zbytek zápasu dohrávali v deseti. Ve druhém i v deseti na nás vlítli a zápas otočili a zaslouženě vyhráli. Škoda, že jsme nevyužili šanci za stavu 2:2, kdy šlo pět našich hráčů na jejich dva. Hned z následného útoku jsme pak dostali rozhodující branku. Gratuluji soupeři a děkuji za férovou hru. Snad jim to doma vrátíme.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - M. Krayzel [-] , V. Krayzel [-] (46. T. Rek [-] ) , O. Strojil [-] , V. Binar [-] , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , V. Vavrečka [-] , L. Brož [-] , D. Krayzel [-]

FK Jakartovice
J. Bednařík [-] - L. Jakobovský [-] (61. P. Lacko [-] ) , K. Török [-] , J. Piatkevič [-] , M. Šovčík [-] , M. Pluschke [-] (77. . Vyhlídal [-] ) , R. Schuster [-] (64. V. Jekel [-] ) , M. Poštulka [-] (83. D. Philipp [-] ) , T. Šupák [-] , T. Matyáš [-] , P. Horvát [-]

ČK: 23. D. Krayzel .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - PINČEK Milan, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra domácích

Těškovice jsou těžce hratelný soupeř, o to víc, když hrají na domácí půdě. Věřím, že soupeře porazí v poměru 4:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích