1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba soupeři remizovali podruhé v sezóně


Branky


16

Vávrovice brzy vedly. Stěbořicím se po hodině hry podařilo srovnat a zápas tak skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o jednu branku

Stěbořice ve svém prvním domácím zápase této sezóny přivítaly mužstvo z Vávrovic. První poločas patřil jednoznačně hostující družině, která si na hřišti dělal, co chtěla. Stěbořice hrály tragicky, nebyly schopny si přihrát, a mohly být rády, že díky skvělému brankáři Štěpánu Krmanému prohrávali jen o jednu branku. Po pěti minutách posadil Chryczyk rohový kop na hlavu Václava Pchálka, který neomylně zasunul míč do brány – 0:1. I nadále v prvním poločase byly Vávrovice lepším týmem, ale nedokázaly se gólově prosadit. Další velké šance měl kanonýr Jakub Lichovník, ale pokaždé ztroksotal na brankáři Štěpánovi Kramném. 

Stěbořice vyrovnaly

Ve druhé části začaly domácí více bojovat a tlačit se směrem k vávrovické brance. Hosté ale byli nadále nebezpeční z brejků. Do dvou se dostal opět smolař Jakub Lichovník, ale zase ztroskotal na brankáři Štěpánu Kramném. Tlak domácích byl takový jalový, hrozili jen z centrů do vápna a ty si pohlídala hostující defenziva. Přesto se Stěbořice dočkaly vyrovnání, když dostal Kokošek křížný balon za obranu a dokázal si svým důrazem obhodit brankáře Tesaře a nezadržitelně poslat balon do sítě – 1:1. Stěbořice pak měly tlak i nadále, ale dostaly se jen k přímému kopu Martina Fiedlera, jenž mířil vedle branky. Jinak byl tlak platonický. Na druhé straně po centru Martina Kleina nevyzrál na Štěpána Kramného Chryczyk. Nejblíže k brance byl Chryczyk v 82. minutě, když z přímáku nastřelil pouze tyčku. Pak už zápas dospěl k remízovému konci.

 

Stěbořice jedou příští kolo do Litultovic. Vávrovice budou hostit Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): První poločas byl z naší strany tragédie. Soupeř byl lepší, a naštěstí nás potrestal jen jednim gólem. Ve druhém se to otočilo, začali jsme konečně bojovat, povedlo se nám vyrovnat. Soupeř ale nadále hrozil z brejků a mohl klidně dalšíá čtyři branky dát. Takže jsme s bodem spokojeni.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Začali jsme dobře, a brzy jsme šli do vedení. Pak jsme další šance do přestávky zahodili. Do poločasu jsme si na hřišti dělali, co jsme chtěli. Ve druhém už se domácí probudili a vyrovnali. My jsme ale taky měli šance. Na konci nás trošku zatlačili, ale skóre se už nezměnilo.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - D. Burda [-] (70. M. Šimon [-] ) , M. Šeuer [-] , M. Dietrich [-] (81. P. Fiedler [-] ) , M. Došla [-] (50. P. Čavera [-] ) , R. Kokošek [-] , J. Fiedler [-] (46. D. Kachtík [-] ) , M. Jamnický [-] , M. Fiedler [-] , J. Raschka [-] (78. M. Paleta [-] ) , V. Konečný [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - T. Šenk [-] , D. Klein [-] , O. Levák [-] , O. Halátek [-] - J. Chryczyk [-] , M. Schoppik [-] (72. F. Šenk [-] ) , J. Lichovník [-] , V. Pchálek [-] - J. Lichovník [-] , F. Mrusek [-]

ŽK: 17. V. Pchálek , 57. J. Lichovník .
Hráči zápasu: Š. Kramný - O. Halátek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PAVELEK Karel - KANIA Jaroslav, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: výhra domácích

Ve Vávrovicích mám spoustu kamarádů a věřím, že bratři Lichovníkovi nedají Stěbořicím nic zadarmo. Přesto si myslím, že domácí po zaváhání v prvním kole zaberou. Tři body zůstanou domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích