Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

5 gólů nestačilo Těrlicku ani na bod


Branky


6. M. Sedlák , 22. M. Světlík , 29. O. Maslov , 47. M. Světlík , 82. M. Sedlák - 2. R. Koziel (vl.) , 25. V. Musil , 37. L. Kurušta (p.) , 42. J. Sollich , 49. M. Cichoň , 63. J. Pohlodko , 85. M. Kroščen , 91. L. Kurušta
9

V zápase Těrlicka proti Rychvaldu jsme mohli sledovat gólovou smršť. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka...

Skóre zápasu bylo otevřeno rychle, hned ve 2. minutě se prosadili hosté po akci Kurušty, který asistoval na gól Musilovi. Rychlý gól domácí nerozhodil, za čtyři minuty vyslal Sedlák z šestnáctky prudký projektil pod břevno a srovnal. Baník mohl jít opět do vedení, dvě slušné šance na to měl, jenže útočníci měli problém trefit branku. Šance mělo i Těrlicko, jednou střela proletěla mimo, podruhé se zaskvěl hostující brankář Daniel. Následně byla střelecká smůla prolomena a začaly brankové hody. Do vedení se dostalo Těrlicko, když Světlík využil chybu obrany. Baník nezaváhal a za tři minuty se znova prosadil Musil. Hned za chvíli se skóre měnilo znova, tentokrát domácí Maslov doklepl míč do odkryté sítě a Těrlicko šlo opět do vedení. Ve 37. minutě ovšem zahrál domácí hráč ve vápně rukou, rozhodčí tak musel nařídit penaltu, ke které se postavil nejlepší střelec Rychvaldu Kurušta. Nezaváhal a skóre vyrovnal. Konec poločasu byl pro Těrlicko nešťastný, ve 42. minutě tvrdou ranou otočil stav zápasu Sollich.

...pokračovala

Rychvaldu se nepodařilo zlomit domácí obratem v závěru půle, hned ve druhé minutě té druhé se totiž po centru z pravé strany podruhé prosadil Světlík. Hráči Rychvaldu tak jak v první půli reagovali na gól téměř okamžitě, za dvě minuty poslal Baník znovu do vedení ranou z hranice pokutového území Cichoň. Za stavu 4:5 se hra už trochu uklidnila. V 63. minutě dostali hosté příležitost přímého kopu, ten zahrál Kurušta do tyče, ale dorážející Pohlodko se nemýlil - 4:6. V závěru Těrlicko po druhém gólu Sedláka zdramatizovalo zápas, jenže bohužel opět okamžitě inkasovalo. V nastavení výhru hostů pojistil Kurušta. 



Ohlasy k zápasu


FK Těrlicko
Trenér Karel Sochora: „Dnešní zápas hodnotím tak, že nám chybělo 6 hráčů základní sestavy a bylo to znát. Velké chyby v obraně. I brankář nás nepodržel...Padlo 13 gólu, to je pro diváky dobré, ale pro domácí špatné."

TJ Baník Rychvald
Trenér Zdeněk Závacký: „V naší režii sice zápas byl, ale do defenzivy špatný výkon. Máme co ještě co trénovat...útočné fáze jsme měli úplně perfekt, na jeden dotek, krásné akce, pro diváka úplně super."



Sestavy


FK Těrlicko
L. Volf [-] - M. Světlík [-] , O. Maslov [-] , R. Koziel [-] , V. Rosmarin [-] , M. Sedlák [-] , M. Sečkař [-] (38. P. Bitala [-] ) , M. Volný [-] , . Kandráč [-] , Š. Bitala [-] , M. Cavalcante [-]

TJ Baník Rychvald
D. Ivan [-] - M. Cichoň [-] , L. Pluta [-] - V. Musil [-] - L. Kurušta [-] , R. Blažek [-] - J. Pohlodko [-] (76. R. Riška [-] ) , R. Gorniak [-] (85. J. Vondrák [-] ) , J. Sollich [-] , M. Kroščen [-] , M. Samlik [-] (63. M. Jandura [-] )

ŽK: 54. M. Volný , 62. M. Sedlák , 78. M. Cavalcante - 60. J. Sollich , 69. M. Cichoň , 83. R. Gorniak .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NEMEC Jozef - SKOČ Lukáš (N), BULAVA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 23:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 20:11

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 18:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 11:53

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 10:50
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Gascontrol Havířov | Moravskoslezský | Karviná

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2023 18:49

Tip: výhra hostů